Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Upoznala bih par ljudi sa kojima sam baš dobra, i par ljudi koji imaju odlične preporuke od ljudi koji ih već poznaju :)
    Elem:

- Storma, Vejva, Messalina, Enerdži, Lavander Girl, Crna Bo i Lullaby
    - Tulum, Slavko, Peki d džem, FacaFaca i Uroš

fak, nisam videla da ima "i zašto" to moram posle da dopišem :)

edit:
    Storma - zato što mi je dušla :) i zato što je potpuno suprotna od mene u x stvari :D
    Vejva - zato što je volim tako komplikovanu i zato što mi je u x stvari potpuno slična
    Mess - zato što je to jedan izuzetno drag, duhovit i fin praslin
    Enerdži - zato što mi je oduvek delovala kao lik, i zato što sam čula sve najbolje o njoj od zajedničkog nam prijatelja
    LG - zato što pacov i helikopter moraju da se sretnu jednog dana xD
    Crnu Bo - zato što mi je ranije u nekoj staroj čet postavi postala vrlo draga, deluje mi kao najfinije i najmilije stvorenje sa sajta
    Luli - zato što cenim banjalučku gostoprimivost :)) i zato što sam sa par strana čula o njoj mnogo lepe stvari

Tulum - zato što bi bio konačno red da se ide u Mali Pariz, s'il vous plait :P
    Slavko - zato što se čiz kejk neće sam pojesti
    Peki - zato bi za nas bio i kućica ili drvo :)
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216291_214388098572877_100000050653043_860003_1913450_n.jpg
    Faca - zato što je izuzetno duhovit i zato što sam čula mnogo dobrih stvari o njemu od druga mu :)
    Uroš - zato što je sramota ne znati predsednika partije :)

2. Бвдлгу, зато што сам чуо да је много луд, и да боде. Нинку.

3. Ja bih voleo da upoznam Buksnetinu jer tripujem da je gotivan lik ali da nema pojma da igra Kanter :)))))))

4. E i meni se church cini da je ok,avatari cine cuda! :P Ali ja sam upoznao onog fejzbukmanijaka,i to mi je dosta.I par moderatora,pa me sada guraju na listi.Meni dovoljno. :D

EDIT: Zamolio bih gospodina pod nadimkom "Hugocavez",da bude oko OSAM na Trosarini,pa cemo da se upoznamo ti,ja i moj ZNO!

5. Бвдлгу, зато што сам чуо да је много луд, и да боде. Нинку.

Ne kenjaj, u jebote, nisam znao da je tako opak, a meni ste se obojica činili kao fini momci.

6. A meni i bvdlga deluje kao kul lik skroz samo pogrešan klub izabrao ali ako se i sa Busknom slažem i pored toga onda bi i mi lako...ali bez obeležja da blejimo .))))

7. Ja bih voleo da upoznam Buksnetinu jer tripujem da je gotivan lik ali da nema pojma da igra Kanter

Хахахахахахахаха, бејах некад најбољи од најбољих :)))

8. Хахахахахахахаха, бејах некад најбољи од најбољих :)))

Jel cepaš na Kolumbiji...ja nisam sto godina...
    NOSTRA FAVOLA BK4

9. Dube,bodeM samo picke! :DDD

10. Не брате, сад искључиво ДМ из играоне. Увек сам први. :) Узмем дезерт и пуцам, ништа друго. :)

11. Joj, opasni ste vi navijači, al valja se zapiti sa vama. Stižem na Adu, na turnir, navrati, igram u Čavezovoj ekipi.

12. Jebote kako smo krenuli stvarno cemo od ove Church Pab da napravimo dobru ribu

Ja čuo da jeste. E sad, da raspravljam je li - nije li, malo mi šabanski. Ne, lažem, puno mi šabanski.

13. Не брате, сад искључиво ДМ из играоне. Увек сам први. :) Узмем дезерт и пуцам, ништа друго. :)

Ja nisam sto godina igrao...moraću jedno veče da opletem ali ne znam ko bleji tamo i da li su isti..nije bila loša ekipa ali mi se čini da je bilo ozbiljnih šifraša...

14. Не могу на Трошарину, не идем по селима друже, дођи ти на падину!

Елем, ја сам чуо да је фејс највећи шмекер у историји сајта, па да ми пренесе мало "магије":)
    Резервоир дога, сато што је из краја, и навија за прави клуб.

15. igram u Čavezovoj ekipi.

Proveri ti to,posto ako se nadjemo on i ja veceras,tesko da ce moci da se pomeri iz kreveta.Ako me razumes.Odvalicu ga....od kurca... :D

16. Upoznao sam većinu koje sam želeo da upoznam.

Još samo Džimi. Ima ih još par sa strane...
    I Javio. Voleo bih da vidim kako izgleda. Kontam da je kul lik i ovako.

17. Не могу на Трошарину, не идем по селима друже, дођи ти на падину!

Kompleks iz kruga dvojke :)

18. Никога. Ништа лично наравно :)

19. Kompleks iz kruga dvojke :)

Jok, sa Vidikovca :DD

20. Никога. Ништа лично наравно

Па ниси морао ни да пишеш то.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.