Неке пичке, поготову оне што стављају ноге на аватар, делују ми напаљено.
и има једно 20 ликова које сам извалио да су добри момци. а и Џимија бих да видим дал је уживо тако напоран у расправама и не попушта.
Ja bih baš voleo da upoznam Kostića, da ga lično priupitam šta se zbilo s onim kulenjem. lolo Šalim se, stvarno me zanima kako li izgleda taj lik u ril lajfu.
I Burzuma i Džimija bih voleo također d'upoznam.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ја нем проблем, упозно бих све ликове које пратим, капирам да су добри за блеју сви.
I ovog Šljivića i Smarka zemljaka mog,ma sve...
Jep, šanzame decxko, svecka književnost. Znam, neću jebati. No, što te to interesuje, ne kontam?:)
Svi bismo.
Ja bih voljela da upoznam Džimija. Eto tako.
Пичка једна, претук'о сам га, па ми га после било жао, ништа не пропушташ.
Не дај Боже да је ЦГ већа :))
Ти бјеше из НК је ли тако :)
I nije za kontanje. Čisto razgibam tastaturu. Šos ljut? :)
Ja primjećujem da nešto ne volite Đimija,pa zbog toga. :) Jes,Marko,iz Nikšića.Baš divno. :)
EDIT:Možda je Džimi samo mit.
Неке пичке, поготову оне што стављају ноге на аватар, делују ми напаљено.
и има једно 20 ликова које сам извалио да су добри момци. а и Џимија бих да видим дал је уживо тако напоран у расправама и не попушта.
EDIT:Možda je Džimi samo mit.
Ђипи пичка, слуша металику, па зато :)
Доћ ћеш некад у ПГ вала, па јави :)
Појма ви немате какав је Ђими :)
Ето рецимо ја нисам знао каква је наџак баба, мислио сам да је нека караконџула, али је кул уствари :) Она и њен упаљач са циркончићима :Д
Ja mislim da je Džimi ok.A možda nije.:) Zna li ga neko?
Знам ја, тј упознао сам лика, нормалан бре, јес да слуша металику, кажем, али оно.. :)
Ne zna se da li ga je do sada neko video. Mit o njegovoj ovlaž ličnosti hara kuvajlijom...
Nekoga iz Subotice. Jel ima nekoga iz Subotice? Bilo koga, ikoga?
Ja bih baš voleo da upoznam Kostića, da ga lično priupitam šta se zbilo s onim kulenjem. lolo Šalim se, stvarno me zanima kako li izgleda taj lik u ril lajfu.
I Burzuma i Džimija bih voleo također d'upoznam.
Pantelu.
Имаш Аурору, ал не знам да л би се онда са тобом дружила. :)
Ја бих гамбија да упознам, да влажим на станицу типа жељезничку за њим
I Stićka,da.Kako zaboravih.I Kolfilda.
Pitao je na pvt u vezi neke teme, oterala me u pičku mater'nu...
Možda samo nisi shvatio šta je htela da kaže.