Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Lolo Marko, ko zna sta je Aurora napisala, nju niko nista ne razume. Mozda ti je odgovorila to sto si je pitao, samo nisi skontao zahvaljujuci formi lolol, stvarno nam treba translejt.

2. Ма она је бре прави другар, пусти шта остали причају, ал не верујем да би излазила са тобом на блеју, шта знам, старија је од тебе Х година.

3. ja sam ovo leto svoje ispunio :)

4. Gamby, pisala na nekoj navijackoj temi i o nekom liku i ja je pitam na pvt ko je taj lik, ona mi odgovori u fazonu Sta me koji kurac pitas kada ne znas kada ne znas o cemu se radi. :D

5. Ma veruj mi, Aurorini postovi imaju neko skriveno znacenje koje niko od nas ne kapira, trebaju nam Cara i Zmia da nam prevode lolol

6. Марко, то је било о вођи навијача из Суботице. Она је бољи лик од деведес посто овде, ал добро.

7. Ma nije, njen muz valjda, kako je gledao i nesto joj rekao na severu kada je bila da navija i ja je pitam ko je taj lik i ona me otera u kurac :D
    To mora da je zato sto sam iz Subotice, pa odma da zavede strahovladu...

8. E,voljela bih da upoznam i ovoga Murinja,zvuči mi pametno. :) Van Gogu,Energiju...

9. Није њу ни Цара разумео, само је Змиа преводила, ако ме памћење добро служи.

10. Ja bih upoznala Stefana Kostica. Opet.

11. Ја ове две изнад.

12. Ја бих ову Џексонову, згодна је, ево сад бих приста' да јој се шупкам

13. Upozno sam gambija i kostića
    još samo Pantela i mogu dumrem!

14. Evo mene opet, blago meni opet JA ! Inače primetio sam da se moje ime ne pominje ni na jednoj stranici. LJudi jednostavno ponekad nemaju percepciju savršenstva kada ga vide. No ja bih voleo da upoznam sve vas, ali iskreno. Svako od vas je zanimljiv i seksipilan na svoj način. Pojedine od autora bih voleo i da upoznam prisnije, sad da nabrajam koje, neću, šta vas boli kura na koga masturbiram kad sam sam.

15. Ne'š jebat'!

Da taj kometar se prožima kroz tastaturu hiljade i hiljade autora, stvarno je izgubio smisao.

16. Ali svejdeno ne'š jebat'!

17. Priznaj da sam ti nepresušna inspiracija za masturbaciju bebope decxko.

18. Filozof ima problem nerealnog optimizma duhovitosti.
    Buttinašol, svaku tvoju sliku rado prostudiram, a trenutna mi daje inspiraciju iz dubine.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.