Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Да се не лажемо, тако углавном функционишу ствари.
Bre, butt, mogla si da me zaskocis, ne ujedam :D
Ja sam vidio dopiju, dva puta, u menzi.
Sljedeći put. Obećavam.
:)
Допију, мада колико сам причао са њом, могу да рачунам да је познајем, затим Соса, Ремца, Бурија, Шалабајзера, Лули, Александракг, Месју, Деветара Цокулића и Хују Смрада. :) Можда се сетим још некога. :)
Јеботе, колико Босанаца. :)
StefanKostića zato što je awesome! lolo
Ауторку пријатне спољашњости.
Čiju bi unutrašnjost voleo da upoznaš, a? lolo
Здравка Дрен-а zato što mi je dupli.
Remenski, čekam te kad prodje ispitni.. :D
ja mislim da sam video Dopijinu sliku odavno i ne zelim da je upoznam iliti vidim
DOPIJU ZA MODERATORA DA NE IZLAZI IZ KUĆE !!!
Onu staru ekipu klinčadije - Cenotapha, Culleta, Remenskog, L0La, maloletnu i KP. Valda nisam nekoga zaboravio.
Sebe. Jer čovek prvo treba sebe dobro da upozna.
Ја бих волео да упознам Страју да га забодем у главу хипстерску због овог поста изнад ололо
Ja bih Mešu da upoznam milom ili silom, neka on izabere. Inače već znam 4 osobe koje sam želela da upoznam... E i Vejv bih volela da upoznam. Mada se ne primam ja nešto posebno na ta upoznavanja, ja više volEm slova.
А мене? Мени ништа, а? Ко те јебе комшија? Добро, добро, памтим...
Ne želim da upoznam nekoga koga ću svakodnevno da viđam u gradu, bilo bi mi neprijatno :D
Jedino bih volio upoznati Penzionera. Ja se tom čoeku divim, jebeš mi sve.