Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Možda si nasledio glas Sarumanov

Саруман је пичка и крије се иза оркова. Ја скидам лименке без проблема да ме нико не брани.

2. Saruman je tek kasnije postao pičketina, u početku beše dobar momčić.

Ode ovo totalno u oftopić. Jebo te još se i rimuje.

3. P' sad, Frenki, Kosmopolita, i Lullaby su mi definitivno na vrhu liste...

A od ljudi koji mi idu na kurac... Ma ko i' jebe.

4. Ja bih se družio sa Frenkijem i Buksetinom jer kolektivno onanišemo na Mančester, pa da prodajemo lovačke priče!

5. ВИДАРА И ГИГСАЧА ДА ЈЕБУ У КОМПЛЕТУ!!!1

6. Ооооххххх, Вукајлијо проклета!

Ja se ponadao da Džaftara hoće da me upozna, kada ono - samo proklinje Vukajliju :)

7. Е да, заборавио сам Окса у причи. Он је лик са којим сам редовно у ''обрачуну'' на свакој теми, тј. увек смо у супротним таборима, а верујем да би се овако сложили. Можда. лолололо Ту је и Френки и Чавез, колега горе навео разлог. ;)

8. Е да, заборавио сам Окса у причи. Он је лик са којим сам редовно у ''обрачуну'' на свакој теми, тј. увек смо у супротним таборима, а верујем да би се овако сложили. Можда.

Ako bi poneo masnu buksnu, složili bismo se kao budale :)

9. Ako bi poneo masnu buksnu,

Ову са аватара ;)

10. Nikog. Možda Zmiu i Frenkija, iz čiste radoznalosti.

11. Волела бих да упознам Џимија јер ме је он од самог почетка до краја нервирао. Никада са човеком нисам причала ал' баш ми иде на живац и волела бих да видим на шта личи.

А на шта би могао да личи?

Елем, да одговорим на тему. Не бих волео да упознам никога ко ме на сајту иритира, доста ми је што их виђам на сајту и што ми загађују пикселе на монитору. Било би превише кад бих се сад и уживо налазио с њима.

12. А на шта би могао да личи?

На Џимија!

13. Misliš na Džimija ili "Džimija"?

14. Džimija ili "Džimija"?

''Џимија :)

15. Spemujete, a? Spemujete? Boleće vas proleće! ;DDD

16. A jes vala pljunuti Džimi"...ovaj "Džimi... sad sam već počeo da ih mešam :)

17. Valsinbara, Džankeeija, Milisiava, Pametnog, Patofnjara niggu, Dankana, Johnija, Ellu94, Buxnu da udari džojus prokleti, Maniaka isto zbog džojusa, TataBanju, Jogurta, Mylycu.

Ne bi vole dotera, diznija, brokulija i sevap ćevap mada za ovo poslednje pitanje je!

MILISAVE PAZI SE lolololololool

18. OPAAAA Živinko me turio u listu :))))

19. da i jos te modmaldio :)

Ellu94

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.