U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Саруман је пичка и крије се иза оркова. Ја скидам лименке без проблема да ме нико не брани.
Saruman je tek kasnije postao pičketina, u početku beše dobar momčić.
Ode ovo totalno u oftopić. Jebo te još se i rimuje.
http://vukajlija.com/recnik/autori/15007 a čuš, što...
P' sad, Frenki, Kosmopolita, i Lullaby su mi definitivno na vrhu liste...
A od ljudi koji mi idu na kurac... Ma ko i' jebe.
Ja bih se družio sa Frenkijem i Buksetinom jer kolektivno onanišemo na Mančester, pa da prodajemo lovačke priče!
ВИДАРА И ГИГСАЧА ДА ЈЕБУ У КОМПЛЕТУ!!!1
Ja se ponadao da Džaftara hoće da me upozna, kada ono - samo proklinje Vukajliju :)
Е да, заборавио сам Окса у причи. Он је лик са којим сам редовно у ''обрачуну'' на свакој теми, тј. увек смо у супротним таборима, а верујем да би се овако сложили. Можда. лолололо Ту је и Френки и Чавез, колега горе навео разлог. ;)
Ako bi poneo masnu buksnu, složili bismo se kao budale :)
Ову са аватара ;)
Nikog. Možda Zmiu i Frenkija, iz čiste radoznalosti.
А на шта би могао да личи?
Елем, да одговорим на тему. Не бих волео да упознам никога ко ме на сајту иритира, доста ми је што их виђам на сајту и што ми загађују пикселе на монитору. Било би превише кад бих се сад и уживо налазио с њима.
На Џимија!
Misliš na Džimija ili "Džimija"?
''Џимија :)
Spemujete, a? Spemujete? Boleće vas proleće! ;DDD
A jes vala pljunuti Džimi"...ovaj "Džimi... sad sam već počeo da ih mešam :)
Valsinbara, Džankeeija, Milisiava, Pametnog, Patofnjara niggu, Dankana, Johnija, Ellu94, Buxnu da udari džojus prokleti, Maniaka isto zbog džojusa, TataBanju, Jogurta, Mylycu.
Ne bi vole dotera, diznija, brokulija i sevap ćevap mada za ovo poslednje pitanje je!
MILISAVE PAZI SE lolololololool
OPAAAA Živinko me turio u listu :))))
da i jos te modmaldio :)
Ellu94