Е да, заборавио сам Окса у причи. Он је лик са којим сам редовно у ''обрачуну'' на свакој теми, тј. увек смо у супротним таборима, а верујем да би се овако сложили. Можда. лолололо Ту је и Френки и Чавез, колега горе навео разлог. ;)
Е да, заборавио сам Окса у причи. Он је лик са којим сам редовно у ''обрачуну'' на свакој теми, тј. увек смо у супротним таборима, а верујем да би се овако сложили. Можда.
Ako bi poneo masnu buksnu, složili bismo se kao budale :)
Волела бих да упознам Џимија јер ме је он од самог почетка до краја нервирао. Никада са човеком нисам причала ал' баш ми иде на живац и волела бих да видим на шта личи.
А на шта би могао да личи?
Елем, да одговорим на тему. Не бих волео да упознам никога ко ме на сајту иритира, доста ми је што их виђам на сајту и што ми загађују пикселе на монитору. Било би превише кад бих се сад и уживо налазио с њима.
Саруман је пичка и крије се иза оркова. Ја скидам лименке без проблема да ме нико не брани.
Saruman je tek kasnije postao pičketina, u početku beše dobar momčić.
Ode ovo totalno u oftopić. Jebo te još se i rimuje.
http://vukajlija.com/recnik/autori/15007 a čuš, što...
P' sad, Frenki, Kosmopolita, i Lullaby su mi definitivno na vrhu liste...
A od ljudi koji mi idu na kurac... Ma ko i' jebe.
Ja bih se družio sa Frenkijem i Buksetinom jer kolektivno onanišemo na Mančester, pa da prodajemo lovačke priče!
ВИДАРА И ГИГСАЧА ДА ЈЕБУ У КОМПЛЕТУ!!!1
Ja se ponadao da Džaftara hoće da me upozna, kada ono - samo proklinje Vukajliju :)
Е да, заборавио сам Окса у причи. Он је лик са којим сам редовно у ''обрачуну'' на свакој теми, тј. увек смо у супротним таборима, а верујем да би се овако сложили. Можда. лолололо Ту је и Френки и Чавез, колега горе навео разлог. ;)
Ako bi poneo masnu buksnu, složili bismo se kao budale :)
Ову са аватара ;)
Nikog. Možda Zmiu i Frenkija, iz čiste radoznalosti.
А на шта би могао да личи?
Елем, да одговорим на тему. Не бих волео да упознам никога ко ме на сајту иритира, доста ми је што их виђам на сајту и што ми загађују пикселе на монитору. Било би превише кад бих се сад и уживо налазио с њима.
На Џимија!
Misliš na Džimija ili "Džimija"?
''Џимија :)
Spemujete, a? Spemujete? Boleće vas proleće! ;DDD
A jes vala pljunuti Džimi"...ovaj "Džimi... sad sam već počeo da ih mešam :)
Valsinbara, Džankeeija, Milisiava, Pametnog, Patofnjara niggu, Dankana, Johnija, Ellu94, Buxnu da udari džojus prokleti, Maniaka isto zbog džojusa, TataBanju, Jogurta, Mylycu.
Ne bi vole dotera, diznija, brokulija i sevap ćevap mada za ovo poslednje pitanje je!
MILISAVE PAZI SE lolololololool
OPAAAA Živinko me turio u listu :))))
da i jos te modmaldio :)
Ellu94