Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Ellu94,

Хахахахаха краљ!!!!!!!

2. Ellu94

Hahahhaha 'ladno nisam ni primetila :))))

3. Detence... :D

Hahahhaha mojne da mi terate Đonija iza rešetaka ;D

4. OVako, kul su mi:

Džimi - zbog silnih defki dana i dugačkih definicija u kojima edukuje mlade ljude
    Baracudu - jer je fosil autor
    Šalabajzera - jer je tv u boji, lampaš stari hehe
    Auroru072 - zbog konstantnog plagijanja
    Džankeeja - da ga vodim an infuziju, mali je previše anemičan lolo
    Strajukg - da mi keža "prco kevu nemam duplih i nikada i nisam"
    Oxa - jer je kao pametan a u stvari najgori zilj jer je uplatiojo ktitor za šurnajst godina

Realno, vukajlija je jedno preveliko selo, bla bla truć truć ekipa, koja svašta sazna o tebi a onda to može da prepričava samo drugim vukajlijašima jer jedino oni za to mare. Tako da pazite se, što menja ljudi odavde znate iluzije su lepše, jer se svi ovde toliko preseravaju da nema šanse da ne pomsilite kako su mnogo moćni.

E da, jedino, baš baš, ali baš bi volijo da upoznam KOKOSH.

5. Upoznao sam gambija, lika koji me je najviše nervirao na sajtu. Nema potrebe da upoznajem još nekoga. Na kraju se ispostavi da su svi fiiini. Teško je naći kvalitene hejtere koji su namćori i u stvarnom životu.

6. Teško je naći kvalitene hejtere koji su namćori i u stvarnom životu.

PA TO! To je čitava poenta...

7. Ja sam hejtovao Caru uživo. Koliko vas može da se pohvali sa tim?

8. Dub

Ja sam hejtovao Caru uživo. Koliko vas može da se pohvali sa tim?

Jesi bratac. Dok ti Pandan posle nije objasnijo :)

9. Nema šta, pandan objašnjava :*

10. Ove moje dve Čečenke nikako da upoznam, bre. :) Prvo njih, pa onda Džimija, Straju, Lemaju, Eneggiju, Caru, Shanzamma, Remea i kompaniju. :)

11. Teško je naći kvalitene hejtere koji su namćori i u stvarnom životu.

Кад једном упознаш Дотера, не мож да га не заволиш, ал' се зато разочараш, јер си очекивао парагона хејтерчине.

Не знам, ја мислим да сам и у рил лајфу исти хејтер као и овде.

12. Eto, ja sam htio da upoznam Džimija, jer ipak me on banovao dva puta, al' čoek spavao, pa nije mogao da dođe na pivo.

13. Два пута? :) Мешчини беше једном само.
    Има времена, бре, Дубе. Дуго је лето.

14. "Koga" - Ja bih Ellu84. Mislim, je li potrebno "zašto"?

15. Ma ima da upoznam Caru (doduše preko Džonija mi ;)), pa makar samo da protrči i kaže "lololololo" ili ono njegovo: "Elojza, nije te sramota da pokazuješ svoju sliku ljudima preko interneta? Nolajferko jedna!" HAHAHAHHHAHAHA Ludak!

16. Ja bih Ellu84.

Hahahhaha pojasni ;D

17. Ja pojma nemam ko je Ella? Nečiji dupli?

18. I ja bih Ellu84...

Edit: upozn'o.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.