YeahBatcha, Rahmetlija i njegovog duplog, zmaja, Cokulu i ostale drugare sa radio Morave.
Moju bracu Zelenog Lukca i Mladog Luka.
A KBO!-a bih otpoznala, pa bih ga opet upoznala.
EDIT: I Radeta, Radeta :D
Први сам на листи, ја сам фамоус боле ме јаја, фала Раде.
Ја сам већину људи за које мислим да су готивни већ упознао, неке и пре неки дан ал има још пешес нећу да набрајам да не прескочим некога(познати пазе шта причају у јавности)...
Za ove što bi voleli da me upoznaju svečano obećavam da ću u 2014. doći na makar jedno okupljanje bilo gde da budem mogao, a ako ne budem nikako uspeo onda ću ga organizovati u mom dvorištu pa nek crknu komšije.
Svečano potpisivanje pristupnica biće formalno organizovano posle treće ture :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
YeahBatcha, Rahmetlija i njegovog duplog, zmaja, Cokulu i ostale drugare sa radio Morave.
Moju bracu Zelenog Lukca i Mladog Luka.
A KBO!-a bih otpoznala, pa bih ga opet upoznala.
EDIT: I Radeta, Radeta :D
aha, to može.
i ja volim da mučim cimerku hranom
Ajmo redom.
-Pseta
-Luksa
-Bačjea
-Kuzmana
-Ciklona
-Cokulu
-Leprikona
-Ombrea
-Glavnog
-KBO
-Bohora
-Vokasija
-Brusa
-Midori
-Vidru
-Eleka
-Kurajbera
-Tandrćka aka. Joksu
-Bilija Šarpa
-Kuplunga
Ako upoznam makar 75% u 2014 godini ja sam na konju.
Nadam se da nisam nikog zaboravio....
волио бих све да вас упознам и да се сви заједно јебемо и пушимо курце и лижемо пичке уз радио Мораву
Први сам на листи, ја сам фамоус боле ме јаја, фала Раде.
Ја сам већину људи за које мислим да су готивни већ упознао, неке и пре неки дан ал има још пешес нећу да набрајам да не прескочим некога(познати пазе шта причају у јавности)...
МОЈ ЋИВОТ НИЈЕ ПОТПУН ДОК НЕ УПОЗНАМ ПАНИНАРА!!!
Za ove što bi voleli da me upoznaju svečano obećavam da ću u 2014. doći na makar jedno okupljanje bilo gde da budem mogao, a ako ne budem nikako uspeo onda ću ga organizovati u mom dvorištu pa nek crknu komšije.
Svečano potpisivanje pristupnica biće formalno organizovano posle treće ture :)
зајебавам се...Лукс, Раде, Хајлендер, Гуги, Дутјас, Лемају са све сестром, Мидорину сестру, Манчину Тамару...е и Бохора нисам упознао.
Александар, 25(нису године), атлетски грађен, спортски тип, вазда пијан, АДМИНИ СТОП!
Брусе, ако су страначке приступнице ја не долазим.
Требао сам едит да лупаим са овим "зајебавам се" овако испадох глуп. Опет.
ja i buri cemo praviti okupljanje Zapadne Krajine, kome nije daleko eto ako hoce nek dodje...
За Гучу 2014. се засад скупила много јака екипа, ето прилике да неки упознају више глава на једном месту и одшрафе се од алкохола.
mrljo dođi u bl
Hoće li ko u Budvu za Novu da se jebemo?
Nakanjujem se vec neko vrijeme, al ne da se
Јели бре, како ја за ово не знам?
Pseto, rado bih te upoznao. Pozzz
Па малопре сам на чету причо, био си ту ваљда. И тебе сам урачунао, наравно.
vjerovatno jerbo nisi jak...
mrljo,okupljanje prvog januara, šalabe smatraj se pozvanim...
Долазим и ја у гучу сл. године 100% :Д
Ја би да упознам јебача у крејзи норту да ми испоручи гајбу пива...
Испоручићу ти у Гучи, не могу се цимам до Ужица.
Jebača, jebo bih ga