Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Што би волео да ме упознаш, Трулексе, јел да бих ти поломио пичку слинаву?

2. Voleo bih da upoznam sve moderatore...
    Isto kao Jehov...

3. Vejveru dobro ti ide ovaj trol. Jes da ti jebu mater na svakom koraku, al dobro ti ide u suštini. Probaj preći na viši nivo. Traži branislava po sajtu, npr.

4. Ja bih rado upoznao sve drugare drogoše da se zajedno družimo. Zašto ? Pa jer sam pandurčina najgora i oću sve da vas poapsim mater vam narkomasnku raspalu.

5. Riha, hoćeš li ti da budeš moj branislav?

6. Мени је занимљиво како се копрца.

7. Nemam želju da upoznam bilo koga. Interesuje me zašto bi neko imao?

8. Што би волео да ме упознаш, Трулексе, јел да бих ти поломио пичку слинаву?

može. Javi mi u pvt gde si možda smo i komše , dolazim sa dva piva. nisam slinav! mogo bi ćale da ti budem (doduše u nekoj romskoj familiji). Valjda nisi ozbiljan za ovo tepanje.

9. Ма зајебавам те. Не бих ја никога са вукајлије туко.

10. Платио бих некога.

11. Voleo bih Mičelija da upoznam...
    vidi se da je čovek drugačiji... naklon majstore...

12. Možda i devojku sa bioenergijom stao mi mozak, plava, nacrtao je bob, raspravljali smo se na nekoj temi.

Van Goga, srećno udata žena, luda kao struja, mnogo bi mi se dopalo da se moja familija druži s njenom, a ima sina tako da potencijal postoji :)

13. YeahBatch
    Ма зајебавам те. Не бих ја никога са вукајлије туко.

Zato što ne bi ni mogao...
    Najviše što bi mogao da uradiš nekome je da sedneš na njega...

14. Nemoj se kladiti Vejve, mene ima 120 kila, a ipak se ne bih tukao sa Jebačem.

15. Jebač je onako zajebane građe...kate protera preko njive jebo bi ti...ne znam šta,al bilo bi milosno.

16. Ето, питај Бруса. Имаш среће што Јапанци још увек нису измислили пренос батина преко нета.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.