Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
e ja zvao smorku i nismo se mogli dogovoriti zaq termin... ja se sad vratio u BL, tako da dok ona ne dođe vamo ništa :)
Recite joj da imate novi DVD transformera, još neobjavljen kod nas, nema ni prevod. Taman dovoljno da poveruje - nećete se ni okrenuti, već će biti tu :)
I kako posle da je smirim, jesi ti čitav?
Nemam želju da upoznam bilo koga. Interesuje me zašto bi neko imao?
unknown soldier
Kažeš joj da sam ti ja obećao, ali zaboravio poslati, skontaće :)
jebo ovo kad te svi znaju, ne možeš ni mater nekome opsovati niti ga napušiti, nije zanimljivo
ovo nije upoznajsesasrodnomdusxom.com
Svi kao mrze fejs i upoznavanja a ovamo druga priča hahahaha
Ne znaš ti kako se ljudi pičkaraju na okupljanju, samo kad popiju malo više.
Sve koje sam želeo, upoznao sam.
Umesto liste ljudi koje bih upoznao promenio bih u listu ljudi kojima ne bih odbio poziv:
Lavanda
Vokasi
Veseljak
Mesja
Ludi psihijatar
Električar
Merci
Tasmanijski Đavo
Samhain
Bušido
Džela
Ne znaš ti kako ljudi umeju da se sete definicije koju si im obrisao pre 19 meseci i 8 dana u prepodnevnim časovima, bez ikakvog razloga.... :)
Ja sam se sad setio da meni nisi hteo da obrišeš neke definicije pre 19 meseci i 8 dana lolo
Eto vidiš, a bez kapi alkohola :)
Jebiga, lagano upoznajem ljude i nadam se da ne ostavljam previše loš utisak. Voleo bih da upoznam sve tako da ono.
Volio bi da upoznam mladu ocnu djevojku radi povremenih intimnih druzenja.
Diskrecija zagarantovana.
Gay Stop!
Мислим да сам ово већ рекао, али Мулуцу. Она ми је омиљена!!!
ovako. ne bih mi smetalo da upoznam svakog sa ovag sajta ko je stariji od, recimooo 29 godina, bez obzira na rejting i virtuelni položaj, (klince ne gotivim pogotovu navijače zvezda, partizan uuuu aaaa, sirnica je sa sirom ma idi begaj.) Svako ko je u toj kategoriji može da računa na moju ljubaznost prilikom eventualnog 3d ril lajf upoznavanja. Od nekih likova koji su mi se učinili interesantnim voleo bih upoznati vladu limara, autora ''masni'', dalje fender stratocastera jer i on dosta odvaljuje po sajtu pa je možda i na otvorenom prostoru taki. Od ženskih osoba sledeće: avvi, devojka je u nekom svom svetu potpuno drugačijem od naših, čini mi se da je na momente kul u njenoj zemlji tj. glavi.Ondak onu malu ludu mylycy jer mi deluje šmešno, tj.duhovito. Smorku Megatronku. Natnat. Možda i devojku sa bioenergijom stao mi mozak, plava, nacrtao je bob, raspravljali smo se na nekoj temi. Ovo možda stoji zbog toga što ona verovatno mene ne bihtela. Od lordova pisane reči iz džungle guznih dlaka voleo bih da upoznam frenkija delevru i blek lorda. Da im se zahvalim poput lazića i izrazim naklon. VI STE MI UZORI LEGENDE :'( dalje, direktornog, puzla, planinara. Od moderatora samo agilnog i ciklona, i to možda sa neke distance da ne isspadne ulizivanje, pogotovo ovog drugog sa malko veće distance, mračan neki tipus izgleda. Puja Šotku Lazić Čmarka. Kurajbera. Rezervoar Doga (lik je dao samo 100 minusa od tog samo jedan na definicije,u pa bih ga prvo to pitao zašto i kako). Od ovih kojima se nezna baš 100% polnost tursku kafu (kaže da je žensko, dokaza nigde). Belu ovcu. thilma i hrasta. Ma još gomilu nekih andergraund anonimusa da ne nabrajam sve kao i onih koji su neko mudo ali ne mogu da se setim sad. eto.
Voleo bih...
да за босну заигра роналдооо
Ne vredi, jer ne radu bageri.
Ima dokaza samo treba znati gde gledati.