Od ovih koje ne poznajem, valjalo bi otići na pivo sa Elom i sa Črčilom. Da gotiva bi bila neka pivčuga sa Facom, Slavkom, Balašajzerom, Carom, Sosom i Remcem, Burijem, Kramponom. To je to valjda. :)
Ajte vi lepo se svi skupite, pa prava Šabac. Još malo će ŠLF (Šabački letnji festival), koji je realno njesra, ali barem bude ljudi i alkohola. Pa da se izopijamo onako ljucki i izhejtujemo na živo!
Ја сам имао у плану ШЛФ. Имам тамо једног доброг другара.
2. Ja sam Luksdoc(85) ili sam se uvek dobro snalazio (u upoznavanju :-D) sa <85. To nam je porodična loza, pradjed upoznavao starije, deda starije, stari upoznavao starije...
3. Pametna cura.
Ček, ček, ček....jel ovo sad ZA OZBILJNO? ;D Da znam, kako da se postavim ;))))))
Hahhaha ne valja se protiv porodične loze :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Od ovih koje ne poznajem, valjalo bi otići na pivo sa Elom i sa Črčilom. Da gotiva bi bila neka pivčuga sa Facom, Slavkom, Balašajzerom, Carom, Sosom i Remcem, Burijem, Kramponom. To je to valjda. :)
Nisam ja biter lemon, ja pijem samo švepes tandžarinu, od lemona i onog žutog mi muka i skupljaju mi se usta.
Ne misliš valjda da ćemo Džoni i ja da Dangubimo sa tobom? Imamo pametnija posla olloloollolo
HAHAHHAHAHAHAHA BUDALO!!! ŠTAS KRIJEŠ IZA TOG PERJA, IZEŠ NOGU?!
Pametnijeg posla? Izeo vas Milisav! lolololo
Ја сам имао у плану ШЛФ. Имам тамо једног доброг другара.
3. Pametna cura.
Ček, ček, ček....jel ovo sad ZA OZBILJNO? ;D Da znam, kako da se postavim ;))))))
Hahhaha ne valja se protiv porodične loze :)
Ijaoooo Reme...što ti lepa ova rođendanska želja ;) E da Bog da ti se ispunila! :)
A jes ti prirodna plavuša?
Dub, bar da jesam...lako bi mi bilo, ne bih morala da tražim izgovore!
Ijaoooo Reme...što ti lepa ova rođendanska želja ;) E da Bog da ti se ispunila
jbte ja kad pozelim bilo sta moram da se nacekam strasno...vidi reme sutra ti ispunjena zelja:)
Ella, ti se mnogo reklamiraš. Džaba ti je, nećeš jebati.
http://www.zaslike.com/files/rronz5x8fi400kn40wp.jpg
dab gresis! covek je lepo rekao Ella94 znaci da je sve u skladu sa godinama:)
al ste se raspisali
xaxaxaxaxa
Едит: Џанкија. Разлог сличан.
Takodje lol
...
Фејсбукманијак: Реално, нема такве особе на интернету, све сам их упознао! Предражињо цркни лололол
Е сад, без шале. Од мушких Букснетину
Од женских, Џафтару јер ми је ортакиња по општини, и Чрч Паб јер сам чуо да је врх риба а мене такве пале!
Zar nije Črpab ona debela?
fejs sutra oko osam u pazovi daju meet a ella84,dolazis?
провери фејс пајко....
Живинко, не бре, ја сам чуо да је врх пичка