Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Od ovih koje ne poznajem, valjalo bi otići na pivo sa Elom i sa Črčilom. Da gotiva bi bila neka pivčuga sa Facom, Slavkom, Balašajzerom, Carom, Sosom i Remcem, Burijem, Kramponom. To je to valjda. :)

2. Nisam ja biter lemon, ja pijem samo švepes tandžarinu, od lemona i onog žutog mi muka i skupljaju mi se usta.

3. ELLA94 NIKADA ME NECHESH UPOZNATI DECHKO

Ne misliš valjda da ćemo Džoni i ja da Dangubimo sa tobom? Imamo pametnija posla olloloollolo

HAHAHHAHAHAHAHA BUDALO!!! ŠTAS KRIJEŠ IZA TOG PERJA, IZEŠ NOGU?!

Pametnijeg posla? Izeo vas Milisav! lolololo

4. Ajte vi lepo se svi skupite, pa prava Šabac. Još malo će ŠLF (Šabački letnji festival), koji je realno njesra, ali barem bude ljudi i alkohola. Pa da se izopijamo onako ljucki i izhejtujemo na živo!

Ја сам имао у плану ШЛФ. Имам тамо једног доброг другара.

5. 2. Ja sam Luksdoc(85) ili sam se uvek dobro snalazio (u upoznavanju :-D) sa <85. To nam je porodična loza, pradjed upoznavao starije, deda starije, stari upoznavao starije...

3. Pametna cura.

Ček, ček, ček....jel ovo sad ZA OZBILJNO? ;D Da znam, kako da se postavim ;))))))
    Hahhaha ne valja se protiv porodične loze :)

6. Od ovih koje ne poznajem, valjalo bi otići na pivo sa Elom

Ijaoooo Reme...što ti lepa ova rođendanska želja ;) E da Bog da ti se ispunila! :)

7. A jes ti prirodna plavuša?

8. Dub, bar da jesam...lako bi mi bilo, ne bih morala da tražim izgovore!

9. Od ovih koje ne poznajem, valjalo bi otići na pivo sa Elom
    Ijaoooo Reme...što ti lepa ova rođendanska želja ;) E da Bog da ti se ispunila

jbte ja kad pozelim bilo sta moram da se nacekam strasno...vidi reme sutra ti ispunjena zelja:)

10. Ella, ti se mnogo reklamiraš. Džaba ti je, nećeš jebati.

11. dab gresis! covek je lepo rekao Ella94 znaci da je sve u skladu sa godinama:)

12. al ste se raspisali

13. Сијалицу. Да ошинем неком шамар како одавно нисам. Егоистично говно.
    Едит: Џанкија. Разлог сличан.

Takodje lol

Džankeeja - da ga vodim an infuziju, mali je previše anemičan lolo

...

14. Фејсбукманијак: Реално, нема такве особе на интернету, све сам их упознао! Предражињо цркни лололол

Е сад, без шале. Од мушких Букснетину

Од женских, Џафтару јер ми је ортакиња по општини, и Чрч Паб јер сам чуо да је врх риба а мене такве пале!

15. Zar nije Črpab ona debela?

16. fejs sutra oko osam u pazovi daju meet a ella84,dolazis?

17. провери фејс пајко....

18. Живинко, не бре, ја сам чуо да је врх пичка

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.