Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Važi srećo...i ja ću ali za jedno 2 sata. Baci nešto gotivno za klopu :)

Mladi bračni par tek što su se venčali, došli kući sa posla i on kaže:"Je l' hoćeš da prvo jedemo, pa da se kresnemo, ili da se prvo kresnemo, pa da jedemo?"
    Ona:"Kako hoćeš, pa da jedemo."

2. Kakvi su to dogovori, šta je to?! Čime ćete da me drogirate? Samo da ne boli i sve može.

3. Mladi bračni par tek što su se venčali, došli kući sa posla i on kaže:"Je l' hoćeš da prvo jedemo, pa da se kresnemo, ili da se prvo kresnemo, pa da jedemo?"

hehehe...eto ja bih Doga da upoznam na primer

4. Kakvi su to dogovori, šta je to?! Čime ćete da me drogirate? Samo da ne boli i sve može.

Džaf, ma neće biti potrebe da te drogiramo...jednostavno ti nećemo reći gde idemo i ćutaćemo sve dok ne stignemo tamo :)

5. Živinko
    Oxa - jer je kao pametan a u stvari najgori zilj jer je uplatiojo ktitor za šurnajst godina

Hahaha, ovo u odabrane! Ima se može se. I ja mislim da si ti kul :)

A upoznao bih Črču pošto je Smederevka (a ono, slepci-Smederevci :), Stormu da zajedno svršavamo na Game of Thrones, Milicu jer je sitna-dinamitna. Frenki deluje duhovito, možda voli i pivo i to. I Agilni recimo.

Valsinara bih upoznao da ga isprepucam. Šalim se.

6. oke. ne ljutim se ja. sa' će buksna da te cima za sutra.

7. Џони, одговара сутра у 6 наше окупљање, па око 8-9 да продужимо за Пазову?

8. Jebotebog, al si diskretan. Rek'o si i da ćeš sad u tajnosti sve to da obaviš. išukurac

9. Не 'суј Бога :)

10. jebotealah, al' si diskretan.

11. хахахахахахахаха алах се увалих..

12. Џони, одговара сутра у 6 наше окупљање, па око 8-9 да продужимо за Пазову?

Jel može da se pomeri recimo za 7?
    Popijemo negde kafu do 8 i u Pazovi smo u 9. Mada možemo mi i pravo u Pazovu svo četvoro. Samo nemoj Džaf da sazna. Nju drogiramo :))))

13. Mladi bračni par tek što su se venčali, došli kući sa posla i on kaže:"Je l' hoćeš da prvo jedemo, pa da se kresnemo, ili da se prvo kresnemo, pa da jedemo?"

Резервоиже Доже :), знаш зашто су ожењени мушкарци дебљи од неожењених?
    Неожењен оде до фрижидера, у фрижидеру ништа посебно и оде у кревет.
    Ожењен оде до кревета, у кревету ништа посебно па оде до фрижидера.

14. buksna ima tremu sutra u 19h

15. Џонсоне, може у 7! Детаљи у ПВТ!

16. O, jebotejahve, buksno.

17. Џонсоне, може у 7! Детаљи у ПВТ!

Važi brate...

buksna ima tremu sutra u 19h

heheheheh...usr'o se :)))

18. I Agilni recimo.

Ox, ovo nije bilo baš ubedljivo, ću da razmislim još, lololo.

Je l' ima ovde neko ko može nešto korisno da mi završi? Za uzvrat sam dobar u oblasti mitologije. U tom slučaju sam vrlo voljan za upoznavanje :)

19. buksna ima tremu sutra u 19h

heheheheh...usr'o se :)))

Пичкица :)

20. Пичкица :)

hehehe ej sada ću da te okrenem na fon...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.