Prijava

Buksnetino, nije OVAKO dobijen kup.

PARIZAN UEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEA
PARTIZAN UEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PARTIZAN UEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEA
KUP JE NAS PUSI GA FIRMAS!

To je uvek bilo i uvek će biti. Kada je sporna situacija, i sudija ne zna šta da svira, presuđuje u koristi većeg kluba.

Ок, мало навлачење, али највише ми иде на курац то што се стока више и не труди да бар мало забашури намештаљке или их учини мало мање очигледним. Не, прст у око и мрш у пизду материну.

Прељева.

pokusavam da budem realan i objektivan kao navijac partizana i kazem da nasim fudbalom vlada mafija...ali posto sa CIGANSKE STRANE ne dobijam isto razumevanje okrecem se klasicnom....PUSITE GA CIGANI, DUPLA KRUNA JE NASA, IMAMO KOMPLEKSE, MI SMO MALI PARTIZAN, GLEDAJTE KASETE SA BARIJEM, MILJAN JE ISTO NAMESTAO....sad kad smo se spustili na isti nivo mogu da kazem sledece...

K O G A B O L E K U R C I Z A D O M A C I F U D B A L ?????

ne znam je l' su me vise iznervirali strajnicevi komentari ili ocigledno guranje partizana.... u nasem fudbalu se namesta i mulja zadnjih 20ak godina, ne samo od kako je tole predsednik....

Da je ono govedo palo - i moj ujak (inače zakleti Cigojner) bi svirao penal, sam mi priznao. A ovako je iskreno rekao da je bila smiješna situacija.

Kako mi je pun k.. vas autonomaša i ovih sandžaklija a i donekle bosanskog lonca. Pa kakvu vi budućnost očekujete? /Ne branim Toleta, on je stari partijski kadar, ali celokupna liga je u dogovoru i unapred se zna ko koga pušta i kuda sve ide. Da li su Lukić, Đurić, Kankan, Džomba, Palma bolji od njega? Da li bi drugačije vodili savez? Pa gospodo o čemu mi pričamo? Jedan čovek je krivac? Na kraju krajeva vojvođani, on je zanat izučio u Subotici.

Sad čitam u Blicu da će utakmica biti ponovljena.

Прослављање победе након што противник одлучи да не настави меч је у најмању руку одвратно. Гаде ми се такви људи. Погледај распалог Илијева, погледај Крстајића након што је "свиран" крај, па као Барселону да су победили. Одвратно.

Asećate li se kada su Hrvati 1995-e napustili dodelu medalja?

ЋАЛЕ ТИ У ЂУБРЕТАРИМА
КЕВА КУРВА ЗА 100 ДИНАРА
ОБЕДУЈЕШ ИЗ КОНТЕЊЕРА

КАД СИ БИО ДЕТЕ МАЛО, ТОЛЕ ТЕ ЈЕ СИЛОВАО, ЈАСНО ЈЕ КО ДАН ВОЛИШ ПАРТИЗАН!

ГРОБАРИ, ГРОБАРИ, ВИ СТЕ ЧУДНА РАЈА, НЕКАД БИЛИ КУРАЦ, А САДА СТЕ ЈАЈА!

ЛОПОВСКЕ ПИЧКЕ КЛАПКЛАПКЛАПКЛАП ЛОЛООЛЛО

KURVA UMIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, KURVA GASI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!

па као Барселону да су победили

За њих је Воша Барса. Звезду добијају, али Воши не могу да присмрде. У неколико утакмица ове сезоне против њих, ово су им једини голови које су дали и то намештени, а примили су 2 комада, а могли још доста, да није намештено.

Realno, ne zna se ko su veće pičke.

titula titula slaviće se titula PARTIZAN je ŠAMPION peva cela SRBIJA!!

Зашто лажете себе да је нешто ''намештено'' ?

НК Саопштење је неколико дана унапред издавало (гле чуда!) саопштења о ''нерегуларности лиге'' и тако припремао тле за ово што је испало вечерас. Оно је дело оног ћелавог дрипца из Гане, унапред договорен сценарио у случају пораза.
Сада ће он опет да (погађате ) саопштава небулозе. Само да би себе правдао.

Мени је јадно колико су неки навијачи ЗАСЛЕПЉЕНИ потезима тог свињског курца Лукића, који изговоре налази свуда за сваки неуспех из године у годину и колико више мрзе Партизан него што воле Гану. Гледајте своја посла јебо вас пас.
Мислим, бар људи са којима се ја дружим, а који су велики звездаши су прилично реални да вам лукић уништава клуб, као и да он стоји иза сплетки око хапшења Џајића (има он своје разлоге, будите сигурни).
Ја у сваком случају навијам за ћелавог. Чини нам услуге.
Кад је неко најбољи и доминира толико година у свим могућим спортовима, нормално је да га мрзе, тако да све кул.

Доминација се наставља.

Fudbal? To nekad beše sport?

Nisam gledao utakmicu. Odustao sam pred sam početak. Ipak nisam mazohista. Žao mi je Voše, što je izgubila. Ljudi u tom klubu se trude već dugo da poprave stanje u klubu, ali izgleda da jo nisu učinili dovoljno da bi osvojili neki trofej. Neću da raspravljam o blizancima, to je već druga tema. Ali ovaj srpski fudbal postaje dosadan.

Kako je ono rekla Murinjova baba, ako te svi mrze i čekaju da kiksneš, samo nastavi tako, znači da si veliki.