Tema za fudbalska prepucavanja

1. Букснетина™

Синко, иди у Звездин музеј и види трофеј европског шампиона. Сам си то споменуо. Па кад ви будете имали неки такав, онда причај о томе и о успесима појединаца и клуба.

Nisam ja prvi pomenuo. Pomenuo je neki tvoj pajtos koji navija za zvezdu i ti si ga siroko podrzao,a meni se iskenjao da sam ja prvi pomenuo. Ispade da ni ti ne citas sta pise..

Hiljadeeeee porukaaa, i nijedna nije kuvi pomogla
    Umesto pehara,u rukama ce biti nasa ku
    cina!!!

2. Онфуштено мишу!

3. Najvise bih sa Vuke voleo da upoznam Dzankija,zato sto je duhovit,svaka rec mu je na mestu i dojave mu prolaze 100 posto.

4. Ups,pogresna tema.

5. ahhaahahahah bvdlga :)

EDIT: SILOVO SI zvezdu stanojeee stanojee stanoje e/e

6. Ovaj lik je ljiga, nema pičke da ga gledam. A imao sam lijepo mišljenje o njemu ranije, ispao je šupak. Ali od vas, navijača tog kluba, niko i ne očekuje da to primjetite.

7. Bravo Sharapova!!!

edit: pogresna tema...

edit: Dube..lepo je covek objasnio...sluzbeni 3 0 i madjari se vracaju kuci

8. Е мој ти Дубу , шта је човек урадио осим , што рече Џанки , силовао Звезду и све остале ове сезоне?Човек је највећи стручњак у нашој лиги а скоро је почео са озбиљнијом тренерском каријером.Човек воли свој клуб , не трпи срања којим нас нападате и којим покушавате да оправдате себе , он зна да смо бољи и то вам набија на нос , ко вас јебе!

КУП ЈЕ НАШ , ПУШИ ГА ФИРМАШ!

9. Хахаахаха најјачи је Станоје јуче! Обук'о се к'о макро, да водите оне његове курвице на пиће, после намештене победе!

10. Laki, protumači ti to kako hoćeš. Ja sam ovog lika gotivio bez obzira čiji on trener bio, ali promijenio se od polusezone. Čim je sve prestalo da bude sjajno i bajno počeo i on da pljuje kao i ostali.

11. Ко се задњи смеје, последњи се смеје, Буксно видећеш кад вас Станоје уништи својом Фергунсоском тактиком :)

12. Mršte svi sa teme, niste vi osvojili KUP!!!

ја се извињавам, али чини ми се да у наслову није писало "Државни пројекат - строго поверљиво"...

13. Ili mi se čini ili su svi intelektualci ovde Grobari?

14. SILOVO SI ZVEZDU STANOJEEEEEE, STANOJEEEEEE, STANOJEEEEEE-EE-EEEEE!

SILOVO SI VOŠU STANOJEEEEEEE, STANOJEEEEEE, STANOJEEEEEE!

Idemo dalje!

Šta je onaj vaš DEĆKI uradio? Bio ružan kao i uvijek?
    huhuhu

15. и то што кажеш, скочко. покорио свет. ништа. играо за реал. за барселону. за велику звезду. ништа. био трећи на свету са хрватском. ништа. срећа те се станојевић дичи својим трофејима из професионалне каријере.

16. Ко се задњи смеје, последњи се смеје,

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА Легендо, давно се нисам овако насмејао :)))))))

Šta je onaj vaš DEĆKI uradio? Bio ružan kao i uvijek?

Па добро, поред тога освојио Европу и донео у наш музеј трофеј Лиге Шампиона. :) Што те бре пуцају комплекси толико? Више мрзиш Звезду него што волиш патлиџан.

17. Baš je trenirao Hrvate?

HUhuhuhuhuHUHUHUHU

Ma to je sve Tole namjestio u medije da izgleda kao da je Dećki neki faktor :D

18. ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА Легендо, давно се нисам овако насмејао :)))))))

:) лолооолооолол

Робрт проснећки : ми играмо као барселона ХААХХАХХААХАХАХААХХААХХА

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.