Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Šta je sad, nakon što ste preletili sve teme - od Barija do Toleta (a sve je vezano za, jelte, kup) - da iskuliram?
Brate, mi nemamo šta da se kuliramo, mi smo uzeli Kup, ne znam ja šta je kome krivo zbog toga.
:*
Иди чувај овце државни пројекту ♥ Пар пута сам ти поновио ко је крив за СП који си не знам ни сам зашто споменуо, али ти или не читаш, или си луд. Нема треће.
Od Top 5 liga, jedino pratim Englesku.
ŠPANSKI fudbal se svodi na 2 kluba, još uz to ima nekoliko koji se krve međusobno, ali ne mogu vodećem dvojcu pera da odbiju (poznato,a?).
ITALIJANI mi se stvarno gade, toliko je neizvjesna liga, ali ne zato što ljudi igraju dobar i kvalitetan fudbal, nego što namještaju nenormalno.
NJEMAČKI fudbal nisam pratio ove sezone, i inače ih ne gledam, ali vidim da obaraju rekorde u posjećenosti na stadionima, a nije više ni tolika dominacija Bajerna kao ranije. Iduće sezone ću početi malo da pratim i ovo.
FRANCUSKI fudbal mi nije jasan i ne sviđa mi se, ne znam zašto njih ubrajaju u 5 najjačih liga, meni su jače portugalska ili holandska, a možda i ruska. Ovo ne gledam već duže vrijeme.
ENGLEZI su mi merak. Kolje svak svakoga i igraju čvrsto, bez izmotavanja. Ove sezone sam uživao u drugom dijelu Premier lige. Pratio sam i prvi dio, ali je tada Liverpul igrao malo lošije. Eto moje neko viđenje tih 5 najjačih liga u Evropi.
Iskreno, ne čitam :D
Gdje si spominjao, tovaru lički?
NAJSLAĐE JE KAD TOLE NAMJESTI UTAKMICU!
TOLE - NAMJEŠTA UTAKMICE JOŠ OD PRVE PETOLJETKE!
Толико о равноправној дебати са присталицом Државног пројекта. ;)
Jbt,jel ovo Dzankijev dupli? :D
Могуће бвдлга!
Ма шта могуће? 100% :D
@Rezervoar Dog
Ma šta ti znaš, jel?
Ako si odgledao Bari k'o da si kompetentan da sudiš da li je Tole nemjestio ili nije. A i da jeste - šta se to vas tiče? Imate Bari, pa gledajte SEĆANJA na SOS-u.
Al ne volem licimure....
Мишоња, прво скочи па реци хоп.
Резервоар је сигурно најкомпетентији овде.
Нема с' енца на гол!
TAKO JE, DŽANKEEEEE, PIČKO KLADIONIČARSKA!
Mršte svi sa teme, niste vi osvojili KUP!!!
Tačno mi je kompetentan. Jedini koji mogu da pričaju o tome su Šekularac i Bajro Župić, ovo sve ostalo na kurac.
Ni na jednoj temi o fudbalu nije moglo da prođe bez prozivki. Da ga jebem. Pa svi smo tvrdoglavi, po difoltu. I nema šanse da neko promijeni mišljenje, šta god da mu se kaže. Zašto onda nastavljate?
Zato što je zanimljivo da gledaš prženice kako brane Srbiju i svetski poredak :D
Zato Dupla kruna i 4. Titula za redom. Spremamo se za 5. a vi trenirajte i probajte da se dignete u nekom sportu...nije zanimljivo baš ovoliko dominirati
TITULAAAAA TITULAAAAA SLAVIĆE SE TITULAAAAAAAA!
SILOVO SI VOŠU, STANOJEEEEEEEE, STANOJEEEEEE, STANOJEEEEEE-E-E!
У јебо вас Толе у рч :)
To si u pravu, meni se pravo ogadila ta crno- bijela kombinacija. Jes da je nikad nisam ni volio, al sad mi je stvarno muka od toga, čak i kad vidim dresove Njukastla, prebacim kanal. Ogadili ste mi fudbal, subjektivno mišljenje jednog simpatizera fudbala.
A Tole sto namestio duplu krunu u sahu, cutimo a?
http://archive.ideum.com/portfolio-media/0036_chess_software/slides/chess_software_05.jpg
A ŠTA JE SA 200000 NEPRIJAVLJENIH KINEZA ŠTO JE TOLE NAMJETIO DA DOBIJU PASOŠ? TO NIŠTA?
Opušteno, Buknsa, iskuliraj, šta si se naložio ko da si bvgdlasga.
Joj, Džankee, što ne pokaza ovo nekom starijem kad si pravio nalog, da ti ugasi komp i pošalje te na poljanu da ganjaš loptu? http://www.ablazingly.com/posters/parental-advisory-explicit-lyrics-1017/parental-advisory-explicit-lyrics.jpg