Tema za fudbalska prepucavanja

1. Dokle god imaju taj "vetar u ledja",nece uraditi nista u Evropi,i samo ce se brukati.I oni,i Zvezda,i Vosa,i Rad,i svi drugi.

Па нека ти остали клубови пробају да одиграју више од 1 кола у Европи. Шта и тамо има неки Толе што навија за Партизан и навлачи их?

2. Tako je!

Kakve ste vi neobjektivne ojebine, komika :D

3. Па нека ти остали клубови пробају да одиграју више од 1 кола у Европи. Шта и тамо има неки Толе што навија за Партизан и навлачи их?

E našao se kojim rezultatima da se dičiš! ;-)))))))))))))
    Mada, ima i ona: Važno je učestvovati...
    Ja sam gledao kad su neki osvojili, i veruj mi mnogo je prijatnije.

4. Samo mi nije jasno zašto se već jedno ne iznesu ti dokazi o namještanjima.
    Ako će Platiniju pokazati snimke i reći da je trebao biti penal zato što se ovaj praćaknuo u 16 metara onda je stvarno sva priča suvišna i još jedan dokaz da je sve to čisto demagogisanje i stvaranje pritiska pred nastavak prvenstva (koje još nije riješeno, šta mislite što se stvaraju pritisci, ima još da se igra).
    Dokaz je kad mu doneseš snimak kako sudija prima pare na ruke ili kako mu Tole govori - nemo' da b' svir'o penal, oca ti je'em! To je dokaz.

5. Јбг, ја сам тад био нацкли, мени савршено пуца туки за то време. Да ја вама кажем један добронамеран савет. Мотке у руке па протерајте ову мафију из клуба, уништиће вам ФК исто као и цело остало СД...

6. Sa kim Zvezda da igra zadnje 3,4 godine u Evropi? Sa Lekicem? Ignjatijevicem? I ostalima kvazi crncima...Ja jesam objektivan,Zvezda nije zasluzila nijednom u zadnje 3 godine da prodje to prvo kolo,jer nije imala tima.A vi ste se busali,imate tim,imate tim,pa tup,ispadnete od Apoela,a nas ste godinu pre toga zajebavali.Onda udjete u tu Evropu preko Anderletha,kojem se ponisti cist gol za 3-2,ne spominjem Toleta i ostale,MOGUCE je da se desi da sudija pogresi,ali ne na svakoj vasoj utakmici. I sta se desava u Evropi? Ne mozete da se nadigravate sa ostalima,jer nemate igracki kadar za to,jer ste navikli da vam se sude faulovi kad padnete,da vam se dize ofsajd,da sudija sece igru protivnika.Moze kurcici moj da sasece igru Arsenala.E o tome se prica drage moje komsije,samo vi to ne mozete da shvatite,slava vam je udarila u glavu,uzeli ste 4 titule kad je Zvezda bila na nivou Mladosti iz Backog Jarka,i mislite da ste uhvatili Boga za muda...

7. Морам да се похвалим да нисам гледао утакмицу, али ево све сам сајтове пречешљао да видим колико се навлачило за Партизан. Војводина је тешко оштећена, мада није толико очигледно. Треба се мало више загледати. Из овог Оксовог клипа се не види да ли је офсајд, али ако се погледа и ово: чини се да је офсајд очигледан. Ипак, на клипу се види један играч у линији са стрелцем, док њега нема на фотографији и закључује се да је он тачно иза њега на фотографији, па није офсајд. Елем, гол је регуларан, пенал за Војводину је постојао као и за Партизан. Гол који је поништен је једино под сумњом пошто је у питању обострано повлачење и ту не може да се каже да је у питању крађа, поготову што ми се чини да је судија свирао пре него што је постигнут гол, али то баш и нисам сигуран.

Све у свему, овај куп који смо освојили је једно говно, али са друге стране заболе ме и за остале мафијашке клубове који намештају и краду колико год могу. Кад једног дана Јавор буде првак почећу да пратим нашу лигу.

Узгред, поступак играча Војводине који се консултују са навијачима и мафијашима, а потом напусте утакмицу заслужује да се жестоко казни.

8. Узгред, поступак играча Војводине који се консултују са навијачима и мафијашима, а потом напусте утакмицу заслужује да се жестоко казни.

Слажем се. Као и Тагое за оно показивање курца и онај један из Воше за онај ДИВЉАЧКИ клизећи са 2 ноге и још доста доста ствари..

9. @Букснетина
    Па кад се такве ствари не кажњавају на време. Сад су већ постале нормалне.

10. Управо. Јеби га, овде више ни УЕФА мафиози не могу да помогну..

11. Tole govori - nemo' da b' svir'o penal

Kao kada je npr prisao prosle godine sudiji posle derbija na JNA,kada je Raca Petrovic dao gol i rekao:"Da si svirao onaj penal nad Lazeticem,ne bi vise sudio". Jel to treba da bude kao dokaz? Srbija je mala zemlja,a Beograd selo,sve se sazna ljudi,a i ova govna ce isplivati na videlo kad tad..

12. Jedino što je komično u ovoj stvari je - NIJEDAN JEBENI SLANINAR SE NIJE OGLASIO POVODOM OVOGA! Svi koji ste srali na ovom sajtu ste Gani.
    Čak i ovaj gore Bari spominje.

Pametnome dosta.

13. Pa jebi ga,sam si rekao da su kukavice...iako ih je na tribini polovina bilo under 18. Sala i komika braco Grobari,cime se vi dicite,sala i komika.

14. ZVEZDA JE ŽIVOT, SVE OSTALO SU VAM SITNICE, ROĐACI....

15. a i ova govna ce isplivati na videlo kad tad..

Nemoj da isplivavaju, već živimo u velikom sranju.

16. Једини начин је да се цела лига (осим Јавора :) избаци у нижи ранг због финансијских и осталих неспортских малверзација. Јер сад више не може да се казни један клуб, јер то због чега би се казнио радили су већ сви остали.

17. Лупус фром купус

Јбг, ја сам тад био нацкли, мени савршено пуца туки за то време. Да ја вама кажем један добронамеран савет. Мотке у руке па протерајте ову мафију из клуба, уништиће вам ФК исто као и цело остало СД...

Samo vi gledajte u svoje dvorište, a ja sam dovoljno star da sada mogu da kažem da me domaći fudbal više ne dotiče kao nekada. I država sve manja i manja, pa su i mali klubovi dobili šansu da osvoje poneku titulu, pa i duplu krunu...
    Ko slavi ovakve pobede uz evidentnu krađu, neka mu je alal! Ne bih da vam kvarim slavlje.
    Ja sam juče za vreme drugog poluvremena igrao mali fudbal, i moram da vam svima pohvalim Predražinja, odigrao je više nego dobro, što nije ni čudno jer je igrao u Zvezdinom dresu.

18. Нисмо срали синко, научи нормално да комуницираш. Него смо изнели чињенице, неоспорне. Сад видим да има смисла тај миш на твом аватару. Глодар, па још и миш. :)

19. Moje mišljenje je da je malo regularnija ta superliga, za titulu bi se klali i Voša, OFK, Rad, pa čak i Spartak. Stvarno bi bilo zanimljivo. O dominantnom klubu u superligi stvarno ne planiram ništa više da kažem. Postalo je besmisleno.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.