Da li i vi mećete noge u lavor?

1. Ja evo metn'o u ladnu vodu i uzivam dok mi se polako otapa atletsko stopalo, volite li i vi da praktikujete ovo?

2. Ud'ri me drškom od metle, dumrem, dima sarme da se je'e.

3. Нисам одавно, а радо бих.

4. onda zovem robinju da mi opere noge

5. Ja noge iz lavora ne vadim.

6. HAHAHA xD Kakva tema xD

7. Најбољи осећај. Изореш њиву и расејеш соју, па се врнеш кући пун базда од трактора и подвикнеш жени да донесе лавор. Прајслес.

8. Ja sebi kupio onaj eletrički lavor, sipaš vodu, turiš u struju, upališ i on masira. Jbg, nisam se ženio, šta ću.

9. Nekad tako cuknem zenu po tintari dok mi pere noge kad mi pritisne kurje oko ili kad Mijatovic pogodi precku....

10. ja svojoj robinji uguram palac u usta i onda pere jezikom

11. Dok mi masira stopala ja cedim cibulje sa stomaka i pokusavam da joj gnojem ustrelim oko.

12. dok mi je jedno stopalo u njenim ustima ja joj prste sa drugog stopala uguram u nozdrve

13. Ja ukradem tvoju robinju pa je jebem

14. ja jebem i tebe i njegovu robinju i sebe

15. Ja ukradem tvoju robinju pa je jebem

ja tvoju zenu ne samo da jebem,nego mi i guta spermu

16. Ja jebem lavor pun vode

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.