Prijava

pomesao sam sa onim malijem sto je igrao za reala i nije uradio nista, kolumbijac onaj i ona kako se zvala sisata na tribinama larise hehe

šta je sa knoll doll pitam

Па једе говна по дубаију шта

tesko, tamo bilo (Č)etničko čišćenje skoro

А добро онда је туцају свецки скоројевићи по ндх, довољно је зарадила да буде ту

Da li će se pojaviti ponovo larisa rikelme paragvaj se kvalifikovao valjda

Al nije svetsko to kad nema čileanaca

zato su tu kurasao(kurcinao) i kape verde i majkl jordan

Ајде јебале вас те ларисе и кноловке курве одвратне ја немогу

Cela ciganska amerika automatski da bude kvalifikovana za svako sp da se ne zajebavamo i dalje igraju najlepši fudbal

Шта је тачно циганска америка

pa španska ameriga

Je l' Plidu, ona žuta šapa što imate na dresovima, to aluzija na medjede ili ima neki drugi značaj?

to aluzija na medjede

I meni je to palo na pamet...

al mogo paragvaj da izdvoji jedno od 26 mesta za roketa ko brazil za neimara i engleska za džordana hendersona, mogo bi bar da uđe u devedesetom minutu protiv australije tipa i obori rekord za najstarijeg igrača koji je ljudsko biće na sveckim prvenstvima (onaj egipćanin se ne računa jer je sand nigger)

Pepsi nemoj tako, nema ALUZIJA samo ILUZIJA da cemo u osminu otici NEPORAŽENI.

Bliži se petak veče (tii u kući stvarno šteta jeee) a hajp nikad veći. Ne znam otkud nam ideja da Kenejdijansi nisu opasni ali se svakako nadam da neće naštetiti našoj odbrani na čelu s generalom Katićem iz Stoca.

al mogo paragvaj da izdvoji jedno od 26 mesta za roketa ko brazil za neimara i engleska za džordana hendersona, mogo bi bar da uđe u devedesetom minutu protiv australije tipa i obori rekord za najstarijeg igrača koji je ljudsko biće na sveckim prvenstvima (onaj egipćanin se ne računa jer je sand nigger)

Ала си упоредио нејмара и хендерсона са РСК, ал да, могли су да га убаце негде да обори рекорд бар.