Predlog za pristigle pvt poruke

1. Mislim da ovo realno nije potrebno.
    Sajt će biti k'o vašar.

Odeš lepo na forum, i vidiš da l' ti je neko poslao poruku.

e decko dal se mi razumemo niko nije spomenuo nikakav vasar ili fejs dao sam predlog gore ...sta je od toga vasar?

2. mislim da je bio predlog, ali kao i tada i sada se slažem!

3. Za, mada mislim da se taj predlog već ignorisao.

4. u pitanju je samo vizuelni efekat,kako bi se skrenula paznja na jedan deo u kojem neko obicno potencira na komunikaciji sa vama....dakle jebo Vas fejsbuk..ocu i ja da mi upadne u oci nova poruka i sto pre odgovorim onoj osobi koja me cima...a ne ko do sad juris i spamujes teme "e mare imas pvt"

5. podržavam predlog.

6. a jel mogu ikako da se brišu pvt?

7. Evo kompromisa. Ja sam to zamislio ovako:
    http://imageshack.us/m/221/1083/123oow.jpg
    http://imageshack.us/m/405/1350/1234dze.jpg
    Dakle,
    Žalite se na vašar, ovo nije upadljivo, a sasvim je dovoljna naznaka. Kome je potrebno i ko ovu opciju često koristi, ne verujem da će mu trebati neki epilepsija gif crvene boje koji skoro pa ne zavrišti "IMATE NOVU PORUKU", da bi uočio. Jednostavno, u zagradi je dat broj nepročitanih poruka. Jasno, sasvim uredno i dovoljno po meni.

8. a jel mogu ikako da se brišu pvt?

Možeš samo one koje si ti poslao.

9. Može, ali da izlazi na svakoj stranici. Osvežiš, a ono ti visi negde gore iznad najnovijih definicija dok ne otvoriš.

10. bravo sokeru, to je to. plus i omiljeno

11. Može, ali da izlazi na svakoj stranici. Osveži, a ono ti visi negde gore iznad najnovijih definicija dok ne otvoriš.

Evo, nije ni to loše, ako bi kako moglo da se izvede.
    Ja i dalje ostajem pri tome da se vidi broj nepročitanih poruka, i kao što ti kažeš "visi" negde. Kapiram da je nemoguće da se taj broj pojavljuje pored linka za forum u ovom baru gore, al aj.

bravo sokeru, to je to. plus i omiljeno

HWALA MWA MWA OBWZ LAJK

12. bilo sta, dali to bilo modifikacija postojeceg texta u smislu menjanja boje,do ubacivanja raznih simbola....bilo sta samo od bude kontrast od ove zutine i zelenila....kao posebna celina na forumu mislim da moze da bude i jebene roze boje....

13. Ja se slažem sa predlogom. Svima se dešava da ponekad primete novi pvt tek posle par sati. Ovim bi se ukinulo i spemovanje tipa: "Imaš pvt".

Jedini problem je što će se neko dosetiti pa će tražiti i obaveštenje kada je neko prokomenterisao njegovu definiciju/poster, kada je neko prokomenterisao istu definiciju/poster kao i on, kada je neko pisao na temi foruma na kojoj je on pisao itd. To bi već bilo preterivanje, i podsećalo bi na fejsbuk, ali ova Šokerova ideja je po meni sasvim ok, i izvodljiva.

14. To bi već bilo preterivanje, i podsećalo bi na fejsbuk, ali ova Šokerova ideja je po meni sasvim ok, i izvodljiva.

http://www.stormclad.com/boardpics/fuck-yeah_2.jpg

15. ja sam vise za gif daje vise efekta....

16. Evo, nije ni to loše, ako bi kako moglo da se izvede.
    Ja i dalje ostajem pri tome da se vidi broj nepročitanih poruka, i kao što ti kažeš "visi" negde. Kapiram da je nemoguće da se taj broj pojavljuje pored linka za forum u ovom baru gore, al aj.

Nešto ovako... Ili u manjoj formi, ali da ti izađe čim redrešuješ stranicu i da stoji dok je ne otvoriš. Kada pročitaš, naravno, da nestane.
    http://imageshack.us/m/862/3389/aaaaaaaaaaal.jpg

17. Nešto ovako... Ili u manjoj formi, ali da ti izađe čim redrešuješ stranicu i da stoji dok je ne otvoriš. Kada pročitaš, naravno, da nestane.

+

18. Samo manja forma i može još manje upadljivo po meni da bude.

19. Jedini problem je što će se neko dosetiti pa će tražiti i obaveštenje kada je neko prokomenterisao njegovu definiciju/poster

pa imas na svom profilu fino broj tvojih komentara i link do njih, pa provjeravaj. takodje ima broj tudjih komentara na tvojim defkama/posterima i jbg zapamti pa kad se promjeni provjeri. (Jabu ne govorim direktno tebi da se razumijemo lolo :D )

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.