Prijava

Šta mislite da li možemo da zajednički napišemo scenario za srpski crtani film. Ako želite da pokušamo nađite definiciju pod nazivom "Srpski crtani film" radi početne ideje.

evo ok ja pocinjem vi nastavite ...moze?

U jednom mirnom gradu u srcu Srbije,ziveli su bezbrizno grupica ljudi.Bio je to mali gradic i svi su se uglavnom poznavali a i glasine su se brzo sirile.U lokalnom,jednom jedinom kosarkaskom klubu bili su 5 tinejdzera i to:Dinki,Boki,Ivke,Seki i Vuki,Te njihov naizgled smotani trener Voki.
Nekada je mali gradic u kojem su ziveli bio spokojan medjutim od dolaska hordi zla sa zapada,stanovnici se boje da postanu robovi zapadane civilizacije...Medjutim...................................stanovnike ovog malog gradica cuvaju neznani junaci,tj. neznani za stanovnike tajnovitog gradica.Od kada oni djeluju stanovnici se osecaju sigurnije.Oni inisu ni svesni koga imaju na svojoj strani...Da da da to je ---DELTA TIM---.
Svaki od ovih tinejdzera je poseban u svojoj struci odnosno hobiju.Dakle tu su:Dinki-majstor za informaticke tehnologije(ako on ne hakuje koga hoce onda vjerovatno jede sarnmu-omiljeno jelo delta tima),zatim tu je Boki-snagator,misicavi klinac koji nije bas toliko pametan ali je jak za citavu ekipu,tu je i Ivke-izuzetno pametan iz svih oblasti opste nauke i najmudriji medju ekipom,povucen je i ozzbiljan i jako agresivan kada je to potrebno iako izbegava upotrebu sile...,zatim Seki-reper,sve sto govori ,govori u rimi,jako zagonetan momak i nikad se ne zna sta se moze ocekivati od njega,i Vuki -dezurni zajebant,ko se njemu ne nasmije s njim nesto nije u redu,uz to je i izvrstan borac jer je trenirao dugo godina borilacke vestine (nindziccu)i sada je 7 dan crni pojas.Tu je i naravno ne izostavni mucavi trener Voki-izuzetno mudar i dobrocudan covek koji poseduje sve kvalitete ekipe...

odjednom......kazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuum....

nastavice se.....

uz dužno poštovanje, mislim da je izuzetno nezanimljivo, nekreativno i apsolutno dosadno praviti crtani film sa ovakvom temom i likovima.
ako već hoćete nešto, budite malo originalniji.
(ovo bi se dopalo samo ljudima koji žive za grand šov na pinku)

Nečeg drugog su se već setili oni koji su pravili Happy tree friends...

Група девојчица која се бори против зла у свету искључиво вербалним и дипломатским начинима, али се свака епизода завршава аналном пенетрацијом и, потом, крвопролићем.

I onda padne atomska bomba i svi umru...

hvala ti surovi na uvek surovim i okrutnim komentarima....hvaala jos jednom....pozzzzzzz

Слашем се са Суровим.