![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ja bih rekla da se tvoj drug druži sa jako malim brojem žena i to malo su neke ziljavuše izgleda, koje zanima samo kako da se namontiraju i ulove kakvog frajera.
Slažem se dobrim dijelom.
a jel ste vi svesni da tih ziljavuša ima jako jako mnogo, otuda i to generalizovanje.
Ima i tu istine, nezeiljavuše su više-manje izuzeci.
1. и 2. је 99% тачно. Другар ти је цар.
Ово ће изгледа поново да се сведе на поделу на "фине" и "нефине" девојке.
Него како да поделимо вас мушке? У какве групе се ви делите?
tasmanijski u potpunosti se slazem sa tobom!
maro koja je fina, a koja ne?
Ja znam samo da i ziljave i neziljave mogu da budu i fine i nefine.
То бих волела да ми неко објасни, Скуби До.
Sto se tice muskih za Vas zene je fin samo ako setabolju ribu od tebe....a ovako je fin dok patka ne poleti....sto je pitanje vremena
Samo ih je nazvao nesvesnom marvom. :)
Nije prijatelj u pravu, naravno. Banalizuje i nepotrebno uopštava.
Ali iza đale :)
dobro, realno mene ne smatraju za finu jer puno serem, pijem pivo, raspravljam se o sexu sa muskarcima, elem ispod mire sto djavola vire, a ja nisam mira. =))
1. Da
2. Da
3. Ne, to tako izgleda samo iz perspektive muskarca - da im je dosadno, valjda bi se vise bavile drugim stvarima.
Vrlo dobre opservacije, njihova sfera interesovanja se po pravilu umnogome svodi na manji broj stvari.
То не значи да ниси фина, Скуби Ду.
Ја од срца желим Јовичићевом другу да се заљуби. Онда би имао паметнија посла и не би анализирао жене и генерализовао ствари.
sad da bi bila fina moras pricas sa muskarcima kako ti je tata kupio gedoru za rdjendan...
i da se susdrzavas od podriga posle 5 krigle...
ja bih se zaljubio u maru ali nesmem
Brate svako je jedinka za sebe nevezano da li je m ili ž u pitanju. Na obe strane prelijeva debilima. Prvo preispitaj ko tvrdi neko sranje pa onda donesi zaključke.
Drugar ti je debil jer generalizuje, uve pos toje iznimke.
Pre svega, Caro, zbog ovakvih postova si jako porastao u mojim očima. Slažem se u potpunosti. Još par ovakvih stvari i počeću da te smatram velikom dobricom koja se krije iza gorkih reči i psovki. Opet, nemoj misliti da ti se nešto šlihtam, samo pišem šta mislim.
Nadalje, generalno nemam u društvu žene koje se uklapaju u Jovičićev post pa ne mogu da sudim. Po meni su sve žene kul ortaci s kojima možeš i da prdneš u društvu, a da niko ne zgužva facu u znak gađenja. Sve ostale izbegavam. Doduše, i ja sam priličan komad budale pa nije čudo što se ne družim sa maminim ćerkama. Dakle, žene nisu takve kakvim ih smatra tvoj drugar, osim kad jesu takve. Q.E.D.
Dakle, žene nisu takve kakvim ih smatra tvoj drugar, osim kad jesu takve. Q.E.D.
Napolju ne pada snijeg osim kad pada :))