Prijava

@ Tupan
Jes' da tako izgleda, ali nisam ja za to, a i ne bih htio da budem. A za anarhiju se obrati Sevastu. :)
Pffff, i on mi je neki anarchicar... dbqp zakon! Vratite mi licnog mrzitelja, u stvari, ne samo mog...

Па враћен ти је :) мислим, вратио се сам...
Али изгледа више није то то :)

c, nije to to...

Ima i ovaj, mada ja ga često ništa ne razumijem.
http://vukajlija.com/recnik/autori/8002

ja sam patrijahalno vaspitan anarhichar.Mensure mnogo bolji si bio kad nisi kenjo sa predlozima :) jesi li sad razumeo sta sam ti rekao.Znas ono sto smo se dogovarali u tajnosti.Sve suprotno.Secas se onda?

Ja znam da smo nešto pričali o obrnutoj psihologiji. Evo, tajno ti se zaklinjem da ćemo odsad da radimo na tome da anarhiju uzdignemo na viši nivo.

@ Surovi - Zasto bas Laza na basketu?

A jedna stvar koju bih primetio... Ni drugi ne napominju da im je izvor Vukajlija, pa nema potrebe ni mi da navodimo odakle je neka fora. Ko ima zelju, sam to napise.
Posto su roadstar i TDI jedine stanice koje moj radio u kolima moze da uhvati, bio sam u prilici da se naslusam fora sa Vukajlije tako da sam oguglao i vise mi ne smeta sto niko ne kaze odakle je pokupio foru. Ionako ce uskoro i matorci poceti da mi prodaju neke fazone odavde... Ko zna kakvim to kanalima stize do ljudi koji kompjuter gase cupanjem iz struje.

Svaka reklama je dobra reklama. :)

Svi vi koji ste za i protiv predloga ste u pravu, samo sam mislio da bi baš lijepo bilo kad bi se na Vukajliji njegovala kreativnost u pisanju definicija. Kreativnost za mene znači ono što ti pa'ne naam, a ne nešto što mora da bude dobro ili da ima nekoga smisla. Takvom kreativnošču neka se bave domaće televizije. Mislim, mene sajtovi sa videvima, aforizmima, toponimima i vrcavim doщetkama me nešto ne privlače, možda zato što svaki liči na onaj drugi. Ja sam reka' jednom, i reć' ću opet, imaš forum, tamo okači ono što je tebe bilo smiješno i zanimljivo s interneta. Vukajlija je za mene ka' blog, s tim što ima manje da se čita.

Reče li im?
Reko', ajmo idemo.

Zyclon sve rekao. Podržavam od A do Š.

Neka napokon nisam jedini antiplagijatorista ovdje...

Predlog je njesra, sladje je kad nekog navatas kako krivotvori, umesto da sam prizna :D Jel tako, selenijum?

Tupane, ne dosađuj.

Ako si mi rekla :D Sve mi skreshi!

Jbt ja nisam znao da je selenijum jedini antiplagijatorista ovde.

Cajklone, kad smo se mi to svađali? Ti si drug-brat moj, samo što si ti preozbiljno s'vatio neke moje postupke. Ajmo jedan pederski zagrljaj? :)

Još nešto da rečem.

Definicije koje su preuzete iz raznih novina, a koje su produkt nekog novinara ili pak čitave redakcije bi trebalo brisati iz razloga što ja mislim da novine iz kojih je prekopiran neki tekst a koji je stavljen u definiciju kao da je to autor s Vukajlije smislio, to može da dovede do tužbe. Evo u CKM-u piše "Sva prava su zadržana. Materijal se ne sme koristiti bez prethodne pismene saglasnosti vlasnika sutorskih prava.". I tužbu bi dobili garantovano, što bi najvjerovatnije dovelo do gašenja ili težeg sankcionisanja sajta. Definicije sa vicevima mogu da se koriste (mislim pravno) u definicijama, jer oni nemaju "vlasnika". Eto tako, to je neko moje mišljenje.