Zašto troluješ, zašto se debilišeš na netu?

1. Trol troluje mlada anka...

2. Trolujem jer mi je nerviranje drugih ljudi jedno od retkih preostalih zadovoljstava u životu.

3. Meni veliko zadovoljstvo predstavlja da ti uriniram u anus i na taj način dajem podršku Filipu Žmaheru. Žmaheru koga ovom prilikom pozdravljam dok ti pišam u anus.

4. Jel moze neko i mene da nauci da i ja trolujem?

5. Trolowanje se ne uchi. s tim se radjash.

6. Jel moze neko i mene da nauci da i ja trolujem?

Imash PVT

7. Caro siso ja mu trazio 50e a ti ga ucish dzabe zasto si dechko decko?

8. Sori teebra nisam wideo, a nisam mu ni poslao pwt

To je bio klasichan troll

9. Kako si me mastertrolovski istrolovao jos mi trol troluje u bulji auuuu

10. miniGunner94
    Пријавио бих лајк на туђе дефиниције. Ја сам лајковао без читања са око 30-40 плусева аутора CARA пре неких пола сата. Да, свестан сам да ми за то иде бан.
    Замолио бих модераторе да не бришу овај пост барем док ми дотични етичар одговори (а сигуран сам да хоће јер је невиђени егоиста).

@CARA Ко је сад лицемер, сисице једна дволична. Када сам ти исчитао 15 дефиниција и дао оцене које су резултовале са можда - 7-8 дошао си да плачеш овде и да пријављујеш хејт. Сада кад си добио лајк од 40 гласова ћутиш ко изјебана курва.
    Да не помињем то што си сад избрисао постове у којим си ме малопре прозивао и после испада да се ја будала сам са собом свађам. И након свега овога ја сам "говно дволично"???

Zbog ovakvih stvari mi je internet drag

11. "mini" i "do jaja" xaxaxaxa koi si troldzija, kako si mu ga zavuko

12. MALI PUŠKAŠ OBJASNIJO

13. Ima li nesto zanimljivije od trolovanja na netu?

14. troluju oni kojima fali slave u stvarnom životu, pa su željni da ispadnu kul na netu da na'rane svoju dušu
    hahaha a esi trol svaka čast