Zašto troluješ, zašto se debilišeš na netu?

1. У праву је Тибор. То би био класичан тријумф очигледног трола.

2. Kakwa zigot tema, neevera je da sam je otworio. Da me neko pito reko bi mu da nikada nisam otvorio neku temu

klasichan troll

3. to je klasichan troll za prvi razred troll osmoletke

4. nekrotrolowanje lo lo

5. Danas montenegro sutra montekarlo

6. Bioshocker
    Vi koji trolujete ste kompleksaši koji nemaju muda da se kače sa likovima u RL. Kako ste jadni samo...

ZAMISLI SHTA JE REKO EJ

7. eh kako bi ga surovo istrollovali da nismo u banu bili

8. nikolat
    jos jedna tema zakljucana zbog mene...ja sam bog trolovanja

Prelol

9. Ja istrolujem 5 foruma za 5 sati. Banuju oni mene, al umene konekcija ne pada.

10. Mogob trolovati i 10 sati, što neb mogo.

11. Ja sam jedne noći trolovao šest puta za redom. To mi je rekord. Mada generalno prija dva, do tri puta odjednom, sve preko toga je čisto iživljavanje.

12. kada zavrsim,uvek mi kazu:eh kakav si ti troll,nevaljalce
    naravno uvek zavrsim kad se umorim,ne kada se trolovane izvuce iz mreze trolla u koju sam ga upleo jer se to ne desava

13. sve preispitujte. svaki postupak. na netu i u stvarnosti. trollovi vladaju i kriju se u malim stvarima. naizgled sluchajno ostavljeni predmet na neuobichajnom mestu. autobus koji je doshao pre vremena. keleraba koja je najednom upola jeftinija. nigde nismo sigurni. troll.

14. Ја сам у обданишту једном појео шест компота да се докажем пред другарима, после сам повраћао компот у вецеу али то нико није знао и то је била моја тајна а испао сам главни компотовац у групи.

15. UBI TROLA, UBI UBI TROLA!!!

16. Baš ste šaljivdžine :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.