Grafiti, aforizmi, poruke

1. Чувени графит на згради дома здравља у Нишу:

"Ћу мрем за Мики!"

Па прецртано, а доле пише:

"Више се не важи!"

2. Да, и на вртићу у Нишу онај класик:

"Децо, Деда Мраз не постоји!"

3. Улаз у Жарково, "Фридриже Ниче, Жарково ти кличе!"

Испред оне фенски зграде што стално прскалице раде у дворишту лололо

4. То је Хипо банка, нема тога код вас:)

5. Па фенси зграда са прскалицама, које ми у цивилизацији зовемо БАНКЕ.;п

6. Jedan od naj grafita na Konjarniku 90ih je bio: Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!!!

7. majka me crnim mlekom dojila - kaputić je za me krojila

Liman II tokom 90ih

8. Мени су најачи они ликови што не разумеју дуплу негацију па онда напишу СТОП ГЕЈ (прецртано) ПАРАДИ... Једноставно нема смисла - Стоп антигеј паради - пуна земља толеранције лолололо

9. nik sa kantera jednog ljaksea na zidu moje srednje ONE ONLY RIĆMA (A u krugu - anarhija), pa RIĆMA precrtano, i napisano RČMA (A u krugu);

ADAM GRICKA NOKTE NA NOGAMA na zidu menze kod Bajića u NS, prošle godine prekrečeno;

i popularni ПАРТNЗАН sa još jednom kosom linijom (/) u slovu N;

10. Još jedan legendarni iz 90ih:
    Od moje kože bubanj neće biti!

Ovo je pisalo na mojoj staroj zgradi:
    Rakiću jebaću ti mater!!!
    Neko je kasnije dopisao:
    Koristi kurton Milfa ima triper...

11. У Подгорици је лик направио графит, ал' баш оно се потрудио, са неким дрветом, птичицама, заласком сунца и осталом патетиком и пише порука: "И послије свега, ја те чекам, моја једина..."

А неко је испод дописао "Ти је чекаш а ја је јебем". Прије 2-3 дана видим да је тај "допис" био прекречен, али је неко опет исписао исти текст преко прекреченог. :Д

Сликаћу кад ме нанесе пут тудијен.

12. I mi bi da živimo kao rudari. (Dom kulture u Leposaviću, pre par godina okrečen.)

13. izasao sam iz zatvora a ko da nisam

14. Čkama lama, sedim ja u parkirano auto, bezveze bačim pogled udesno, vidim neka šarena patetika i kurac docrtan i počnem da se smijem onako blesavo, prolaze momak i đevojka, srednjoškolci a možda i osnovci, drže se za ruke, zaljubljen par, kapiraš, i veli đevojka nešto tipa "Pogledaj šta su mu napisali, strašno...". To mi bi smješnije i od kurca i od dopisa.

Inače, noćas viđeh grafit na voz, tu dolaze seksualno aktivni partneri da akcijaju, piše "Povedite te ribe u hotel". Bijahu 2 auta tad tu (sebe ne brojim, ja sam samo doša da pišam), i obadva se bijahu parkirala što dalej od toga znaka, da im ribe slučajno ne provale grafit.

15. bilo na glavnoj pošti u NS,do promena 2000.
    NATO TRUPE,KARAMO U DUPE
    onda smo zamenili uloge....

Zgrada glavne pošte u NS od 1988. do 1990. (posle je prekrečeno).

Ovo je Vojvodina !!!
    (precrtano pa dopisano ispod):
    Ovo je Srbija !!!
    (precrtano pa dopisano ispod):
    Ovo je pošta, budale ...

Zgrada kod nekadašnjeg Tunela Jevtinoće na Bulevaru Oslobođenja.

RED FIRM SMRDE (crni sprej)
    SMRDIŠ TI SELJAČINO (crveni sprej)
    SMRDITE OBOJICA (zeleni sprej)

Novo naselje:
    Mama ti je svecka žena ...
    Mamuti jebu ...

16. U zgradi BIGZ-a:

2389

17. Na dorčolu, na dvestotinak metara od mene:

Lišće šušti,
    Ime tvoje,
    Volim te Milunka,
    Majke mi moje!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.