Prijava

Настављамо са тематским такмичењем, са мало другачијим правилима.

Овај пут имамо ТРИ ТЕМЕ за дефинисање, и сваки аутор може да изабере ЈЕДНУ ТЕМУ и напише САМО ЈЕДНУ дефиницију.
Такмичење траје 24 сата, а затим почиње гласање, како бисмо изабрали по једну најбољу дефиницију из сваке теме. Гласање такође траје 24 сата, а три најбоље дефиниције ће бити постављене на насловну страну.

Молимо вас да се придржавате сљедећих правила:

1. Наслов дефиниције МОРА да буде истовјетан називу теме

2. Сваки аутор може да напише само једну дефиницију за такмичење (дакле, не по једну за сваку тему). Немојте писати дефке на друге двије теме (или више дефки за једну тему), чак и ако не намјеравате да их линкујете овдје и с њима учествујете у такмичењу, да се не би беспотребно затрпавао сајт.

3. Требало би да се придржавате правила писања дефиниција која су назначена са десне стране када пишете нову дефиницију.

4. Неквалитетне дефиниције као и плагијати биће обрисане (највјероватније по завршетку круга такмичења, ако крше правила сајта онда и прије тога).

5. Када напишете тематску дефиницију линкујте је на овој теми. (коментаришите слободно своје и туђе дефиниције али касније бришемо спем да се не затрпавају дефке).

Могуће је да ће се још неке ситнице мијењати у ходу, како се тема буде развијала.

Правила гласања биће као и у прошлом такмичењу: три најоцјењеније дефиниције из сваке теме и три дефиниције по избору модератора (такође из сваке теме) биће стављене на гласање. О томе касније, прво на дефинисање.
Треба напоменути и да аутори који буду незадовољни својом дефком, а немају више могућност да је обришу (прошло 24 сата а нису ктитори), могу да траже од модератора да им сахране дефиницију. Модератори могу и да не пристану, ако им се дефка свиђа. :)

*
Теме за овај конкурс су:

Надлежни орган

Историјски тренутак

Ретка зверка

Па као на силу..

Ништа ми не можеш на силу! Али реално, зајебано је писати на задату тему... Да не дужим, http://vukajlija.com/nadlezni-organ/343456

ugledala ja 3-4 defke siromašan seksualni život, pa pomislila evo ga! I ištla ja i to definirati... :-D

:)

Evo je defka od komad1974
http://vukajlija.com/retka-zverka/343482

http://vukajlija.com/istorijski-trenutak/343519 Ete i od mene jedna. (Važno je učestvovati. ;))

http://vukajlija.com/retka-zverka/343525

Edit: A ova tema za nadležni organ je garantovano Uroševa ideja. :)