Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Da li su u crnca crna krvna zrnca?
Jer, zamisli model nekog atoma (recimo vodonika ili helijuma jer ih najviše ima u zvezdama), e sad, kad bi video sliku modela koji je proporcionalno izrađen, video bi da je jezgro u centru, a elektroni koji kruže su mnooooogo udaljeni od jezgra (hiljadama puta veća udaljenost nego što je prečnik samog jezgra). NPR ako bi jezgro atoma bilo vrh čiode pobodene u centar Marakane, elektroni kruže putanjama koje idu oko reflektora, a između nema ničega. Dakle, između jezgra i elektrona nema ničega, prazan prostor, i kad dođe neka velika sila, ona samo nabije sve i popuni te praznine, naravno za to je potrebna ogromna sila, i naravno, tako kompresovani elementi (vodonik u helijum u ovom primeru) gube svoja prirodna svojstva jer se stvari i kretanja unutar njihovih atoma ne odvijaju onako kako treba jer su nasilno sabijeni, bukvalno jedan uz drugi. Tako nastaje mala zapremina a velika (masa) sila, koja melje sve u svemiru, kao ogromna presa.
E, ta presa izgleda kao disk, koji rotira i usisava sve, i zakrivljuje vreme, prostor, svetlost. Unutar crnih rupa ne postoji ništa "živo", jednostavno presovani materijal. Kad se crna rupa prepuni, ona počne iz centra diska da izbacuje materijal koji je prethodno samlela. To su ogromni gejziri (milijarde kilometara u dalj) užarenog materijala koji se rasipa po svemiru.
Eto, to je to, kanda fenomen fizike.
Ne bi se slozio da ne postoji nista zivo...taj presovani materijal unutar crne rupe se sigurno spaja i pravi neku novu materiju...to me zanima kakav je taj materijal...evo bas mi sada bruce poslao link sa knjigom,nece nesto da se skine,tj ja ne znam,ali snaci cu se nekako
hahaha majmunovski odusevljavas me :)))
@ industrial
NPR ako bi jezgro atoma bilo vrh čiode pobodene u centar Marakane, elektroni kruže putanjama koje idu oko reflektora, a između nema ničega.
- To da je atom prazan, je jos jedna stranputica koju ti kao obican smrtnik ne mozes proveriti, a koja te navodi da je ipak moguce sabiti materiju,a samim tim i da je moguca crna rupa, veliki prasak i sl. da je stvarno tako nasla bi se tehnika kojom bi se moglo sabijati "kilo gvozdja u milimetar kubni" barem iz prakticnih razloga, - ovako je to moguce samo u Sport Bilijevoj torbi.. ;)
Ne mozes to tako gledati,postoje mnogo vise stvari koje se ne mogu labaratorijski prouciti nikad,pa nam ostaje samo teorija i trazenje smisla...a moze i tako da se proucava...inace atom je proucen labaratorijski !!!
---
Ma ne, to nije moguće pronaći, jer ako pažljivo pročitaš, videćeš da sam napisao da je potrebna ogromna sila da se tako nešto izvede, sila mnoooooogo veća nego neka koju možeš proizvesti na zemlji, morao bi da imaš laboratoriju veliku kao ceo mlečni put da bi u njoj tako nešto namerno uradio, a opet, ako još pažljivije pročitaš, videćeš da sam napisao da tako sabijeni elementi menjaju osobine jer im se atomska struktura i poredak unutar atoma/molekula menja, drugim rečima, tako sabijena gvozdena šipka, prestaje da biva gvozdena šipka.
---
Ljudi čitajte podrobno kad se udubljujete u raspravu.
E ovako.
Ta crna rupa je zavjera. I mason
Унутри су сви дупли налози олланик-а, николлао-а и николат-а. :Д
Bosanac koji ne zna kako da zatvori pipu.
Al zato Vidić zatvori i Pipu i Simoneu.
Zaboravio si na i na olanika,covekadlakaprepunog,ydamoydamo-a.ovajprofilkoristimdok,rastafara i dlakavistvorrrr :D
Retko gde se može naći tru crna rupa, danas sve neki pozeraj.
Prave crne rupe su umrle.
Milan Mladenović je bio crna rupa rokenrola i umro. Ima logike, Kizo.
Jednostavno je primio previše materije, i nije više mogao da izdrži.
nalazim se unutar crne rupe i kuckam na vukajliji... fak jea
evo odgovora na ovo pitanje
NAPOMENA, ODGOVOR JE BRUTALAN!!! NE OTVARAJTE AKO IMATE SKAB ZELUDAC!!!!
http://apina.biz/10643
hahahahaha rč xD
Unutra postoji ono carstvo u kome caruje drugarstvo.Njime vlada Branko Kockica...E da,to je carstvo kanibala koji su ujedno i pedonekropirozoofili.
NAPOMENA, ODGOVOR JE BRUTALAN!!! NE OTVARAJTE AKO IMATE SKAB ZELUDAC!!!!
http://apina.biz/10643
BWAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH