Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ja bih definisao Moju babu.
i pokupio pluseve.
Meni to i ne bi tako tesko palo.. Imam samo 21 definiciju, i ne bih bila mnogo ostecena. Da li bih dolazila, ne znam. Nisam ja ovde zbog pisanja, a to se i vidi, nego da se malo ispricam sa nekim ljudima ili da ubijem vreme. Doduse, mogla bih zapamtiti i neku definiciju, npr od Zapate, i tako dobiti koji zilion pluseva da budem jednom prva na cetu. xD LOL
A da nije možda kurčina?
Otišao bih pojebati nešto.
Dečko, idi mešaj malter.
Ко !?
Ovo je zanimljivo pitanje, ovde je nekima Vuka postala nacin zivota. Da vidim posle koliko ste opasni u rl.
Ma samo se vi sprdajte, ja odo da prepisem svoje defke u notepad lololo
NE BUDITE STEFAN KOSTIĆ
Ja bih konačno ishejtovao sve modove, pogotovo frenkija, messalinu, energiju, pekija i mrmuna, a možda i korleonea.
Kako bi to bio bogovski osećaj, ishejtuješ modove, a boli te uvo jer ti je profil ionako u kurcu zbog čileanskog nolajfera.
---
Радио бих исто што и иначе, само на Вуки.
bolo bi me kurac
vecina clanova bi reagovalo ovako http://www.youtube.com/watch?v=qS7nqwGt4-I
Pio bi pivo i čekao bi da se opet uspostave forum i čet.
Moras prvo da skupis 50 poena za cet :D
Onda bi iša na Krstaricu dok ne skupim 50 poena.
uzeo bi motorku i posjeko koji dunum drzavne sume...pa opet, pa opet...tako se kuca kuci bato moj! :)
Уплатио бих ктитора.
Ја имам мало мање од 300 дефки, али оно... Што има везе, писао бих и даље лагано, само опуштено... Неке старе бих поновио и то је то... Ви'ш ово ми даде идеју да копирам све моје дефке у Ворд... Кул
ovaj sajt je proklet