Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Moj predlog je da svako ko prekopira definiciju ili poster,bude banovan na 3 dana.Posto Vukajlija postaje sve popularnija,sve vise ljudi zeli da dodje ovde i prosipa svoj humor....nazalost,tu su i oni koji nema kreativnosti,a zeljni su pluseva,pa onda kopiraju tudje definicije.Da ne bude da pricam u prazno,iznecu vam jedan primer.Moj drug iz odeljenja,je skoro otkrio Vukajliju i posto je napisao par definicija,one su mu obrisane jer su bile njeSra.Onda je dosao na ideju da kopira i preuredjuje tudje definicije,pa ih obajvljue kao svoje.....za pocetak je krenuo da kopira moje i za sada mu ide jako dobro.Ni jednu mu nisu obrisali,jer je racunao da moderatori ne mogu da zapamte koja je definicija kad napisana i da li je u opste i napisana.Nadam se da ce moj predlog biti usvojen,jer moj drug nije jedini koji kopira.
Link moje definicije,napisane 5.maja:
http://vukajlija.com/komentatorska-objektivnost/338540
Link njegove definicije,napisane juce:
http://vukajlija.com/komentatorska-neutralnost/343627
Ako vas interesuje,mogu da vam dam i linkove ostalih definicija koje je kopirao.
Кад би сви овако тужакали, свет би био лепше место. Шалу на страну, само ви линкујте оригиналне дефиниције кад налетите на плагијат, и не брините за даље.
:))
Plagijatori se i banuju.
E da, Uroše, gde bi ona tema za prijaju plagijata?
EDIT: Našao :)
Haha, koja drukara.
Ми понекад пустимо плагијаторе да се понадају како их нисмо провалили, кружимо око плена.
Нема шта да се дода.
Едит: као што је било и очекивано, плен је кренуо у критику свега постојећег и кобејновао се.