Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Trebalo bi da bude, Rosoneri, ako opet ne zajebu narod sa tim strimovima, prešlo im u naviku.
Само једном сам био тамо, и никад више. И то сва четри дана.
Рај за људе који не знају шта ће са собом.
А ти вероватно сваке године обилазиш манастире, ако ћемо том логиком.
ЕДИТ: А да, тамо не пуштају људе с букснама лоло
Bio sva četri dana i bilo baš do jaja. Iskakao se k'o konj, umorio se lepo i sad sam miran 10 dana, do mora :) Detoksikacija.
Preko svih očekivanja, uz sav šit program ja sam se dojajno proveo. Gansi su razbili zadnje veče, bend zbog kojeg mi zaista capu racku me je na kraju doživotno razbio, rišpekt za Aksla od 5 banki, pokazao je šta je enerdži of rokenrol, plus sve ostalo, jebemliga.....
Meni nekako izgledalo kao da ima manje ljudi nego prošle godine. Kažu ljudi da nije baš bilo nešto na Gansima...
фала курцу па се завршијо
Ljubomorni Beograđanin.
Ove godine bilo extra,najbolji bili Twisted Piglet,Plan B i Gossip:D
Gansi kasnili 45 minuta i nije bilo nesto otisla sam na manje od pola koncerta! -.-'
Gansi razočarali, i to žestoko. Mejn stejdž i dens arena su dva najgora i najgluplja stejdža, posebno zbog uzjebavanja satnice i čekanja jebenih Gansa 45 minuta. Poserem se na njih. Da nije bilo fjužn i rege stejdža, 4. dan na Exitu bi bio jedno veliko sranje. Hvala Dječacima, Buraki i Ajzbrnu na kvalitetnoj muzici i dobroj atmosferi!
E vako, hvala svim dobrim ljudima koji su posjetili Egzit a u prolazu mi nisu mnogo zpišavali kapiju.
Hatebreed je bio do jaja, Plan B isto, Netsky je bio vrh, Drumsound & Bassline Smith solidan, Plex odličan...ne znam šta ste očekivali od Gansa, zbog njih je inače i bio loš lajnap i organizacija kad su samo njima titrali jaja. Skream je toliko popizdeo jer su ga pomerili sa mejna zbog gansa da je došao odvaljen i puštao šta je on hteo al jebiga.
Inače forsirali su ove godine onaj gej netrve dubstep i bilo je toliko seljaka da se baci pegla. Meni je bilo okej, ali znatno lošije nego prethodnih godina.
EDIT: Buraka Som Sistema- Predobri!!!
gledo sam na YT neki snimak nekog, pa valjda je ono dabstep, jebem liga. joj, kako se masa palila i treskala, a meni lično ŠIT, smorio bih se ko kuče u liftu.
svaka čast onima koji mogu to da slušaju par sati, ali svaka čast.
de je nesto klasični trens i psidža bre?!? uz to sam i mogo da se veselim i da me boli kita i kace zgutam i kacam strejt, al od ovog dabstepa uši mi krvare čoveče...a i oči bogami.
Ma vrv si slušao kad je Borgore puštao. Ono je bilo smešno. On je jedan od onih koji se propisno pokenjao na dubstep a onda se gejčina Skrileks onako kretenski istovario. No, ljudi koji su do juče slušali Grand sad skaču na dubstep a majke mi moje čuli smo sledeći komentar od lika koji je onako fensi i stajao ipred nas: Jao šta je ovo? Ovo tehno? joj lepo svira tranzistor hehe.
Baš tuga, aj jebiga. Lik pusti svoje pesme koje i nisu loše a seljana se smori. Pusti im ova sranja sa UFK dubstepa oni prave šutku. A i on sklopio neku smorenu facu. Al boli ih kurac, ako seljana daje lovu, naravno da će to forsirati.
Što ti reče bolje psidžu da su puštali nego to. Pa Skream koji je napravio dubstep nije puštao oldskul nego se zajebavao, šta da ti kažem.
jes, to baš sam gledo, Borgore, sad sam se setio kad si napisao.
haha nudio nam je neki lik takvu avanturu, morali smo ljubazno da mu se zahvalimo.
Što se mene tiče, ja sam se lepo proveo. Fjužn postaje polako moj omiljeni stejdž, a Goblini jedan od omiljenijih bendova. Kvota da će napraviti dobru svirku - 1.01. Dens arena dosta dobra ove godine, mejn ko i uvek sranjence.
Ахахаха ма дал ме зајебаваш? 45 минута?
иди бре, ја чекам металику са сат и по закашњења и месив атек са сат и то је нормално. шта с ти очекивала?
Била трећи дан, попела се на бину на Suicidal Tendencies, била у првом реду за Содом, мени било супер :)