Exit Festival

1. hahaha, koja je to prevara... uvek bila

2. hihihi, noup, mali stvarno uvodi....znam ljude koji su prošle godine ušli.
    Znam da je taj njegov ulaz negde iza dens arene tamo u blizini kasarne, ili čak kroz kasarnu uvodi....

3. R E N A T O NE IZMIŠLJAVA I NE IZNOSI LAŽNE INFORMACIJE!!

4. Prolaz je izmedju kasarne i Arene, znam taj put, danju još nekako, noću miš kurac da slomi, kroz pustinju i prašumu.

5. PA ETO, RENATO NE IZMIŠLJAVA NIKAD!

6. Eto, sjebao si čovjeku posao. Sad će organizatori Egzita da postave stražu. Čitaju i oni vukajliju.

7. Ma kakva straža, tamo je tetra džangl, tamo je sniman prvi Predator.

8. Vidio sam prvu crnkinju ove godine.

9. Bruka, nema tog vajba u gradu, upola manje ljudi nego proslih godina, nije toliko festivalska atmosfera, idu ljudi na tvrdjavu kao da idu na posao. Na dance areni neka zestoka komercijala, uzas. Brdo policije, obezbedjenja onih dosadnih promoterki sa rakijama, dosta je ljudi sedelo i blejalo kod glavnih bina koliko su se smorili. Nikad nije bilo ovako loshe.

Da li je ovo istina?

10. Hej, ako neko ide na ehit sutra, bice onaj bend u kojem sam ja svirao do prosle godine, (bas sad nasao da prestanem - a oni k'o za inat najzad dobili mesto na ehitu).
    U svakom slucaju - bend se zove "Batucada Sound Machine", sviraju na Fjuzn stejdzu, (posle Djecaka) i juce su svirali na Montreux Jazz festu, (za one paore sa prazilucima koji im vire iz dupeta koji su totalno ignorantni prema svetu dobre muzike i ne znaju sta je to - to ti je, br'te, ono 'ladno znaci najjaci dzez fest na svetu, majkemi).

Kaze mi ortak iz benda, (basista), da ce dubace obradu klasicne Rambove numere "KuracPickaGovnoSisa" negde u set, trebalo bi da bude interesantno. Ono kao - ako moze Fejt No Mor da se kurci sa "Hajde Jano" - i mi sa Novog Zelanda konja za trku imamo:)

11. Bruka, nema tog vajba u gradu, upola manje ljudi nego proslih godina, nije toliko festivalska atmosfera, idu ljudi na tvrdjavu kao da idu na posao. Na dance areni neka zestoka komercijala, uzas. Brdo policije, obezbedjenja onih dosadnih promoterki sa rakijama, dosta je ljudi sedelo i blejalo kod glavnih bina koliko su se smorili. Nikad nije bilo ovako loshe.

istina

12. Brdo policije

Ау, да, где год су могли да посаде пандурацију, посадили су.
    Али што се мене тиче и оног што сам ја планирао да гледам, ове године је НАЈБОЉИ програм, у свака 4 дана по нешто.

13. Od svih ilegalnih varijanti za upad na Exit najjača mi je priča o liku koji skupi grupu ljudi, uzme svakom po 500-1000 dinara, koliko ko da, izvoda ih kroz tunele, šance i travuljinu i onda kad već nekima pada na pamet da odustanu, dovede ih ispred nekog rova dubine 5 m i širine 1,5-2m koji samo treba iz zaleta preskočiti i eto te na Egzitu. Ali, tu se priča dramatizuje: rov nije prazan, već iz njega gleda uznemiren tigar, izmješten nekoliko dana ranije na "sigurno" od strane čuvara Zoo vrta na đavi... Ako je priča tačna, žao mi je što to nisam iskusio, zvuči uzbudljivije nego da nastupim lično na mejn stejdžu jednog dana.

14. Наркоманско дебилски фестивал.

15. оће бити стрим да гледам гансе?

16. AJMO EGZITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.