Exit Festival

1. kako preneti

1--maramice,u pakli ispod pljuga,gace

2---ako imate neku ribu s vama stavite sve noj u sise

2. na birfestu je to mnogo lakše, samo prskochis ogradu, sa svim rekvizitima
    problem nastaje kada si mnogo debeo
    http://2.bp.blogspot.com/-shN6m9oIJrg/UcsxF81TOYI/AAAAAAAAEr4/rYweD8cKAic/s1600/dikkerd-zit-achter-de-computer.PNG
    d
    e
    b
    e
    o
    pa iskriviš ogradu
    beer fest je pristupachan beer fest negujmo domache beer fest ima bolje pichke beer fest predstavlja domache proizvode, beer fest prodaje piva
    http://lakododoma.com/magazin/wp-content/uploads/2013/01/pivo1.jpg

3. па ставим кетпа испод јај0а, ваљда ме неће за јај0 драпати побогу

4. Tuljane, meni govoriš nešto (prljave metalike, EXIT=droga), a ovdje javno pitaš kako provući drogu na festival. Ne razumijem....

5. машиш поенту, дроге неке добре су и дроге нису разлог зашто металике мрзе се

металике се мрзе јер су металике

6. ako imate neku ribu s vama stavite sve noj u sise

Al' ozbiljno jer nas ni ne pretresaju nego samo bace pogled u torbu

7. Za svaki slučaj, gurnite u pičku.

8. Za svaki slučaj, gurnite u pičku.

Evo, Tuljane, Makaron ti dade savjet.

9. Узмете liquid LSD, ставите у кадицу за раствор за контактна сочива. Потом, ставите сочива у раствор liquid LSD. Ставите сочива у очи како би се дрога апсорбовала преко слузокоже. Остатак раствора прогутате или капате у очи више пута током вечери.

муда.дали.имате?

ОК сад, доста зајебанције. Нећу вам давати савете како да унесете вутру зато што се то коси са мојим моралним принципима, а и да не би испало да сам вас ја наместио ако паднете, али ћу вам дати пар савета како да не паднете на глуп начин:

1. имају керове који имају добар њух. дођи овчар, велик овчар.
    2. имају овлашћење не да те драпају за тестисе, него и да те одведу у кабину, скину голог, и терају да радиш чучњеве, како би ти се у доњем положају сфинктер отворио и евентуално испало све што ти се налази у анусу. ово овлашћење се не либе да користе, поготово у напетој атмосфери каква је последњих недеља. имају и технике како да провале да ли нешто имаш код себе. једна од тих техника је да једноставно провале да си нервозан. нервозан си јер си нуб. нуб си јер на вукајлији питаш како да унесеш дрогу на фестивал. дрога је смрт бавите се спортом :соско.јпг:

10. тебра јебено неносим 3 банке кокса из боливије, само сам питао дал је претрес из фазона 7 секунди пипкања да виде дал носиш ножину или ган

а ово под два је јебено прелол прича, сада те ни интери немогу изути из гаћа тако да занимљива причица поуу

11. Иди им реци да не могу. И да, изува се из ципела, не из гаћа.

12. zasto bi to radili?
    zasto bi se cimali da svakoga cimaju ponaosob po 5,6 minuta...to bi trebao ceo dan da svako udje...lupice te po dzepovima par puta i to je to

13. Zavisi ti i do fizičkog izgleda. Procjene te i oni jbg, nisu mutavi.

14. Бгате, поента мог првог поста је била да се људи не опуштају превише и да кажем шта је worst case scenario. a онај ко не зна како да се понаша пред овлашћеним службеним лицима када код себе има нешто што не би требао да има, увек треба да рачуна на worst case scenario. Наравно да неће сви проћи кроз такву проверу, али овде људи имају неке нереалне ставове, као овај слепи туљан, који прди док га крстим. Што се мене тиче, боли ме курац, обуци ACAB 1312 мајицу и избаци привезак са листом канабиса и стави брзе наочаре и понашај се како хоћеш. Моје је било само да разбијем неке илузије када је у питању пролазак контролних пунктова, по питању тога шта они на улазима смеју а шта не смеју да раде. А то да ли ће они у датом тренутку пожелети то да раде одређеној особи, било би незахвално тражити од мене или било кога другог да прогнозира.

15. Povedi neku decu sa sobom, sestriće neke, siguran sam da celtica nisu pretresali kad je došao sa mladuncima, a možeš i njima da poturiš robu. Ne bi se cimali da pretresaju
    STRIC-a
    T
    R
    I
    C

16. JBG, ponesite nešto zabranjeno (droga, oružje), tako ćete odmah znati da će vas pretresti, da se ne cimate ;-)

17. Ponesi ČIPS kao diverziju, uštekaj njega ispod majice, a drogu u gaće

Kad te budu pretresali, ti budi u fazonu, pa jao, nisam znao da ne sme, hjoj, što ću sad, a oni će biti ponosni što su osujetili pokušaj krijumčarenja ČIPSA

edit: i onda neće nastaviti sa pretragom

18. ako nisi obrezan, zavuci ga ispod kožice, može dosta da stane

19. Ако си обрезан, измрви вутру и стави је у капсуле и онда подмажи те капсуле стерилним лубрикантом и угурај их у уретру.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.