Exit Festival

1. Ali čips je slan, grize ispod kožice.

2. И гледај да лубрикант буде са аромом. Ако буде без мириса, мирис дроге ће пробити и онда ће вучјак нањушити и одгристи ти пола пише.

3. Još ako si pod kožicu uštekao čips sa aromom slanine, ćuko će ga gricnuti i dobiti unapređenje i povišicu!

4. Не, због тога што чипс са аромом сланине садржи супстанце које службени пси не смеју да конзумирају, тако да ћеш, поред пријаве за дрогу, добити и пријаву за напад на службено лице у вршењу службене дужности.

5. Ah, da Ramazanski post, zaboravio sam.

6. http://vukajlija.com/forum/teme/2591-exit-festival?strana=30#post_3256934 pa ti ako si pametan pobunices se zato sto te tretiraju drugacije od ostalih na osnovu fizickog izgleda

http://vukajlija.com/forum/teme/2591-exit-festival?strana=31#post_3256955 napad na psa?

7. грока хватају хаце параноје приликом претреса, сигруно је овде испољио своје највеће страхове животне

8. ollanik, што се тиче овог првог, вероватно си замислио сцену из Harold and Kumar 2. Taква спика једноставно не би прошла. Ни тамо у Америци, а камоли овде. Што се тиче пса, зајебавао сам се, мислим да код нас пси немају статус службених лица, али на западу итекако имају. Сад ме мрзи да гуглам, недавно сам прочитао да је један добио сахрану са свим почастима (испаљивање плотуна, пресавијање заставе, не би ме чудило да су његовој женки доделили породичну пензију). И наравно на том истом западу, напад на полицијског пса је исто што и напад на полицајца.

Слепи, не конзумирам канабис, нити сам икада у животу. Радио сам и радим повремено ФТО послове, у контакту сам са пуно пандура, почевши од прашинара, преко инспектора, до високих функционера. А за ове бедне провокације бих те сад изнабадао песнајама да крвариш као пезос дебелу жену. Шалим се, мали Хрват пезос воли да га дебеле жене шамарају, пљују, понижавају, и уринирају по њему. Али да си безобразан, јеси.

9. moja poenta je da moraju svakog na isti nacin da pretresaju...ova detaljna pretresivanja bi oduzela mnogo vremena i to ne bi odgovaralo nikome,a ako bi birali koga ce a koga nece dugo da pretresaju na osnovu fizickog izgleda,majice,boje koze,duzine kose itd to takodje po njih ne valja,ako hoces mozes da ih sjebes ako vidis da to rade,snimis ih pozalis se organizatorima koji ne zele talvu sliku o sebi i dobiju potkaz

10. лик је из пројма контрола на улазу развио теорију ректалног прегледа, превртања кожице, паса који једу сланину и напада на службено лице због 0,7 грама брида који има тржишну вредност од целих 600 динара

11. gr,a sta kad bi sutnuo pandurskog kera,jel bi dobio kaznu kao za napad na sluzbeno lice?

12. брате алергичан си на псе и ту ти нико немож ништа хехехехе

морали би онда да направе специјалног САЈ хрчка дресираног да тражи хибрид

13. moja poenta je da moraju svakog na isti nacin da pretresaju

Не морају, онда само претресање не би било целисходно.

ova detaljna pretresivanja bi oduzela mnogo vremena

Истина. Зато се и не раде свима.

i to ne bi odgovaralo nikome

Боли њих баш курац, њихова смена траје па траје. Јебе се њима за твоје време и да ли ћеш стићи да уђеш на време. Увек имају изговор да је то неопходно ради опште безбедности.

a ako bi birali koga ce a koga nece dugo da pretresaju na osnovu fizickog izgleda,majice,boje koze,duzine kose itd to takodje po njih ne valja

Некад раде то профилисање, некад не. Ту има ПРЕЕЕЕВИШЕ фактора у које не желим да улазим, чак ни да нема ових дауноваца.

ako hoces mozes da ih sjebes ako vidis da to rade,snimis ih pozalis se organizatorima koji ne zele talvu sliku o sebi i dobiju potkaz

Не можеш. Претрес врше овлашћена службена лица МУП Србије. МУП Србије има право дискреције. Организатор је EXIT, а пандури су ту зато што је то скуп високог ризика и зато што је таква безбедносна процена, а не зато што они воле да буду ту(паралела-фудбалске утакмице). Ово што си ти замислио би МОЖДА прошло у некој другој држави, наглашавам МОЖДА. У Србији никако.

14. gr,a sta kad bi sutnuo pandurskog kera,jel bi dobio kaznu kao za napad na sluzbeno lice?

Kао што рекох, не знам који прописи код нас регулишу то, и мрско ми да тражим, али ценим да не. У сваком случају, ако то урадиш, доћи ћу на суђење у прве редове да те бодрим.

15. pre bi pandura sutnuop nego kera,kerove gotivim pa cak i pandurske,njih panduri maltretiraju daju im drogu da se navuku i na taj nacin oni kad onjuse drogu skoce na nekog

У сваком случају, ако то урадиш, доћи ћу на суђење у прве редове да те бодрим

ko za zivojinovu kevu xd

http://vukajlija.com/forum/teme/2591-exit-festival?strana=31#post_3256968 organizator je EXIT i obezbedjenje radi za njih i u interesu im je da stvaraju dobru sliku i ne prave probleme...ako se neko tretira drugacije na osnovu stvari koje nabrojao sam i ako im oduzimaju vreme koje su platili to ne odgovara organizatorima

16. pre par godina ide jedan lik na pretres pijan, u rukama mu mislim limenka piva ili vinjak bese, dodje do onog punkta onaj mu kaze digni ruke, on digne ruke sa limenkom, ovaj ga pretrese, on prodje.

17. novine objave ,,SKANDAL!obezbedjenje radi to i to,, i eto manje ljudi na EXITU 2016. i eto manje para za organizatore i eto manje para za obezbedjenje vrv i otkaz

18. ae preterao sam ne moraju novine...uglavnom procuje se

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.