Exit Festival

1. karta se pojavila odjednom....prodati? hm....nema sanse ...andervrld..ete me

2. ja sam zadovoljan.

3. I ja sam zadovoljan, Grinderman su me izbacili iz gaća, jedan od najboljih nastupa koji sam video u životu, kompresija ludila.

4. vrlo zadovoljna iako su nas 3x izbacili s latino stejdza zbog pravljenja sutke....odlucila sam da im oprostim :)

5. Вејома задовољан. Одлепио сам на Бед Релиџну и Лајбаху. Аркејд Фајр такођер сабио.

6. surovi...jesi na kraju bio na elektrani? slikao i to...

7. exit je pokidao.
    2 dana isao za dz.
    dens arena, fjusn stejdz i Femi Kuti, elektrana, sajlent disko, dzej kej....... bilo je lepo zezanje.

8. Femi Kuti je bio odlican..taman napunio baterije koje je andervrld ispraznio...dedmaus je bio dobar, lajbah...

9. i MIA je objasnila !!!

10. Грајндермен и Лајбах су били брутала!

11. e da...zaboravio sam i Marsheaux na elektrani koji su bili dobri
    Mene je malo pokenjalo ove godine..
    Dobio sam ok kes i kartu za 4 dana za jedan bend koji je 2 noci spavao kod mene u stanu..tako da sam prakticno bio host..sto znaci da sam non stop pio u bekstejdzu i nisam potrosio nista a i nisam imao potrebu da se cimam ni oko cega...tj. nisu me vezivali da nesto radim ili ne, bio sam slobodan. +mi drugi ortak radio pretres 8)

12. surovi...jesi na kraju bio na elektrani? slikao i to...

radio sam u petak na main stage-u od 2 do 6 vj-ing, ako na to misliš.

13. inače, meni su otkrovenje bili photek i nosaj thnig na hepinovom sadu, pošto nisam imao preteranog pojma šta rade, a verovao da će biti ok. na portisheadu sm se ježio sve vreme i nisam smeo da pisnem koliko su posedovali. arkejd nije bio loš, editorsi me obradovali jer su mnogo dobri lajv, iako im nisam preterani fan, dedmau5 pokidao, po ki da o. aplauz za petrol, mali domaći bend koji je dobio šansu da zasvira na mejnu uveče (oko pola10, šta li) i pokida. šutke na hodoukenu? po be da. svitanja na elektrani? po be da.

čestitke sarsu na mnogo dobroj usviranosti, iako su mi totalni mnjeh i ne slušam ih, čestitke vladi aćiću jer se trudi i svake godine napreduje kako na satnici exita tako i muzički.

zamerke magnetic manu i jamiroquaiju na generičkom nastupu. zamerke velikom preziru na, pored sjajno odsviranoj svirci, isuviše istoj setlisti na ovogodišnjim svirkama, zamerke nežnom daliboru jer opet dobijaju bezveze prekratak i preran termin.

šamar za surovog.

14. Ja sam bijo na Egzitu i KOBJASNIJO SAM!

15. Иди бре у пизду материну, исцима ме.

16. Caro, sine, idi peri ruke, zlato bakino, pa da jedeš.

17. OHOHOHJ!!!!
    velkom bek CARO!!!!!!!!!!!

edit
    idi u koorčić fejze lolol

18. Uf, baš me zanima kako je bilo na Lajbahu, skoro sam ih provalio gledajući neke dokumentarce, mnogo su moćni.

19. Lajbah je jebo kevu, čak je i neki bis pao što su oni na žalost iskoristili da odsviraju takve dve smor stvari da se masa počela razilaziti. Šteta, trebali su im dati neki drugi termin jer su bili baš, baš dobri......ili sam ja malo subjektivan pošto je to za mene fetiš bend.

20. jebi se bre
    ja se taman ponadao

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.