Exit Festival

1. Daj ne seri da već 3. godinu za redom je Exit dok sam ja na moru, PU!

2. U vama sam! Bicu tamo u cetvrtak i nedelju,na standu ''Backpackers Serbia'',pa hoce neka navrati,bice neke anketice,mozda dobijete i neko putovanje... :)

3. Idem u nedelju, poslednjeg dana, samo zbog Portishead-a. Samo i samo zbog njih, ne propušta se takva prilika :)
    Usput ću Kejva da odslušam naravno, kad god da je, čuo sam samo da je istog dana.

4. biće surovi na exitu, da podrži akciju i aminuje događaj.

5. ja idem svake godine jer sam kul i moze mi se :)

6. biće surovi na exitu, da podrži akciju i aminuje događaj.

jel ces da svetlis?

7. neozbiljni su, nagruv'o sam im muda. ove godine prekidam alkoholnu apstinenciju tamo i to je to :)

8. kul, videcemo se tamo :)

9. lol,http://vukajlija.com/exit/392604

Inače, moram da odem jedne godine kada smislim kome d'uvalim đecu.

10. Ove godine bleja ispred ulaza, nema se repa.

11. Daj nek' se javi ovi Novosadjani,da ugoste nas jadne koji nemamo za kamp da izdvojimo 2500 soma.. :))

12. Ја долазим у неђељу, само због ради Креатора.
    Ред би био да ово чујем уживо:

http://www.youtube.com/watch?v=IELYS60Jeto

13. idem drugi dan:
    Maya Jane Coles
    Marco Carola
    Underworld
    TO!

14. Zadnji put onako sa sve kartom i muzičkim programom u rukama bio 2005. jer se tad baš imalo šta čuti i vidjeti: Igi Pop, Majke, Partibrejkers, Ana Popović, Voja Brković - Hendrix (!), Point Blank.... U godinama poslije toga sam se uglavnom motao sa ekipom po tim mjestima - od studenjaka, pa do keja i kampa, i tu su se dešavala ludačka upoznavanja, druženja, svirke do zore...i sve ostalo. Exit je definitivno najbolji hepening u Srbiji i treba na njega obavezno banuti - s kartom (kešom) ili bez, svejedno će ostati nezaboravno..

15. Ja imam dve karte za sva četiri dana. Kapiram da je sad malo kasno da nudim, al, jel hoće neko da kupi možda?

16. Pristižu pirgasti sa svih strana. Okupacija je počela. Sretno svima koji su skovali plan kako oderati evropejce. Nadam se da će zgrnuti neke jevreje.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.