au wojteče... nas šestoro u troiposobnoj kući, tj. donjem spratu kuće. 20 stepeni, kad baš ugrije onda 26. Milina. Domaćini samo napijaju, sve nova pića donose, tokene polovne nabavljaju, i svašta. :)
Do NS nisam nijednom otišla, ma most nisam prešla uopšte. :)
Ako nekom treba smeštaj moj drugar izdaje četvorokrevetnu gajbu sa kupatilom, wc-om, kuhinjom u ulici S. Marinković, preko puta tvrdjave, takoreći na dunavskom keju. Ne treba bus do djave. Cena je 50 evra po danu, tj 200 evra 4 dana pa ko voli nek izvoli.
nisam bio na H. al cuo sam da su pokidali.
Pezos te udomio ? (: plus
Da bre, pokidali su.
Pezos me je udomio kod svojih ortaka. Premija. :)
to je to.
i mi se udomili u stanu cimera drugarovog burazera, znaci smestaj trece koleno sa pogledom na djavu.....i ooooogromnom terasom.
Хадукен је био јуначки.
Што се смештаја тиче, нас шесторица смо спавали на сунђерима у једнособној гајби у којој се температура није спуштала испод 40 Ц.
pa bolje si se proveo nego ovi u kampu. mislim nisi bolje al jesi udobnije :)
au wojteče... nas šestoro u troiposobnoj kući, tj. donjem spratu kuće. 20 stepeni, kad baš ugrije onda 26. Milina. Domaćini samo napijaju, sve nova pića donose, tokene polovne nabavljaju, i svašta. :)
Do NS nisam nijednom otišla, ma most nisam prešla uopšte. :)
a Sajlent Disko stejdy jel vam se svideo ?
Ma kakav, nemam ja živaca da čekam toliko, gužva je prevelika. Htjela sam ove god na onu sajlu, al ista priča, stalno rpa ljudi, a egzit ne čeka :)
http://www.youtube.com/watch?v=54J_QX_4j-0
Ko ide ove godine?
Počeli su da dolaze. Već vidim žigosanu stoku kako se prevlači po Novom Sadu.
Jašta. Ove godine i ja oblačim gej iscepanu majicu i izbacujem malje.
U poslednjem trenutku odustah...
немам ским да идем
jbg bio sam banovan, da je bilo zainteresiranih mogao sam srediti ulaze za 700-800 dinara po danu.....
renato, pvttt
Na koju foru henc?
Ja idem sa ekipom, samo par nas pošto niko nije baš omladinac ali garantujem puno ciničnog humora i minimum smaranja.
Ako nekom treba smeštaj moj drugar izdaje četvorokrevetnu gajbu sa kupatilom, wc-om, kuhinjom u ulici S. Marinković, preko puta tvrdjave, takoreći na dunavskom keju. Ne treba bus do djave. Cena je 50 evra po danu, tj 200 evra 4 dana pa ko voli nek izvoli.
Mobil: 064 2306 922
Znam klinca iz pezosa koji je prošle godine ubacivao, mali poznaje svaki milimetar tvrđave, traži 1000 din al ima da uvodi i za manje.