Exit Festival

1. nisam bio na H. al cuo sam da su pokidali.

Pezos te udomio ? (: plus

2. Da bre, pokidali su.
    Pezos me je udomio kod svojih ortaka. Premija. :)

3. to je to.
    i mi se udomili u stanu cimera drugarovog burazera, znaci smestaj trece koleno sa pogledom na djavu.....i ooooogromnom terasom.

4. Хадукен је био јуначки.

Што се смештаја тиче, нас шесторица смо спавали на сунђерима у једнособној гајби у којој се температура није спуштала испод 40 Ц.

5. pa bolje si se proveo nego ovi u kampu. mislim nisi bolje al jesi udobnije :)

6. au wojteče... nas šestoro u troiposobnoj kući, tj. donjem spratu kuće. 20 stepeni, kad baš ugrije onda 26. Milina. Domaćini samo napijaju, sve nova pića donose, tokene polovne nabavljaju, i svašta. :)
    Do NS nisam nijednom otišla, ma most nisam prešla uopšte. :)

7. a Sajlent Disko stejdy jel vam se svideo ?

8. Ma kakav, nemam ja živaca da čekam toliko, gužva je prevelika. Htjela sam ove god na onu sajlu, al ista priča, stalno rpa ljudi, a egzit ne čeka :)

9. Počeli su da dolaze. Već vidim žigosanu stoku kako se prevlači po Novom Sadu.

10. Jašta. Ove godine i ja oblačim gej iscepanu majicu i izbacujem malje.

11. U poslednjem trenutku odustah...

12. немам ским да идем

13. jbg bio sam banovan, da je bilo zainteresiranih mogao sam srediti ulaze za 700-800 dinara po danu.....

14. Ja idem sa ekipom, samo par nas pošto niko nije baš omladinac ali garantujem puno ciničnog humora i minimum smaranja.

15. Ako nekom treba smeštaj moj drugar izdaje četvorokrevetnu gajbu sa kupatilom, wc-om, kuhinjom u ulici S. Marinković, preko puta tvrdjave, takoreći na dunavskom keju. Ne treba bus do djave. Cena je 50 evra po danu, tj 200 evra 4 dana pa ko voli nek izvoli.

Mobil: 064 2306 922

16. Na koju foru henc?

Znam klinca iz pezosa koji je prošle godine ubacivao, mali poznaje svaki milimetar tvrđave, traži 1000 din al ima da uvodi i za manje.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.