Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Daklem. Autor koji počinje citira neku objavu sa foruma(možda i komentar) a ostali pogađaju ko ju je napisao. Ko ubode, zadaje sledeći.
Daklem, da počnem: Na
Имам ја једно питање.
Ја док сам читао ове постове доживео сам камену ерекцију и свршио сам не додирујући се.Значи свршио сам , а плаћам нет , а ви сте ми омогућили услугу да свршим , да ли то значи да сте ви курве за које сам ја платио како бих свршио?
On je odgovorio sa:
Цара
Jeste.Udri dalje.
Са ктитор подфорума:
Стефан Костић пита једног од модератора да му скине хејт. Он му одговара да не може и Стефан га пита:"Зашто не?", на шта му овај одговара следеће
Jebem Mirku Vasiljević na cipelarniku pa nemam vremena. Ne mogu jebiga, nešto se sjebalo. Prijavio sam bag i sad čekamo da bude ispravljen.
Onaj koji te je hejtovao je već banovan.
Miriše mi na Frenkija,al' nisam siguran.
Јесте, пуцај даље...
Neki nevažni tip mu kaže
A legenda mu odgovara
Loša igra, jer možeš sve da izguglaš.
Npr. to iznad je kizo.
Dobro bi bilo da pogađate samo sa ktitor podfuruma.
Па и у спортском квизу можеш, па људи не гуглају.
Ja nisam uspeo ovo malopre da izguglam. A u svakom kvizu na forumu se gugla samo tako.
Ali ako si ovo morao da guglaš, jebote.
EDIT:Prestigo me lupus. A ti zdju zadaj sledeć, ali da bi ovo imalo ikakvu poentu, ne guglaj više.
Numem ja to da citiram.
Na pitanje: Šta vas najviše frustrira?
Odgovor 1:
Mene jebeno frustrira baba koja neće da mi da 6 iz poslednjeg ispita nego me drka da naučim.
BABA DAJ 6
Odgovor 2:
JEBAĆU TE BABA AKO TREBA.
Bolje lapo sata gadosti nego DA UČIM JEBENU AGROHEMIJU
JE REKO DA NEĆE DA NAUČI I AMIN!
Odgovor 1 i 2 su od istog autora.
Opet Cara.
Jeste, pucaj dalje.
Namučite se malo :)
стеванкостић? олололо
едит: шта знам, да није марамуња можда?
Jok.
Evo još par:
Mogo bi Đimi d' bude.
Ako sam ubo, nek nastavi ko oće, jer palim sa vuke.
Jok...
Evo vam jedan sa običnog, pa guglajte...
glupo je sa guglanjem -_-
Surovi.