Pogodi čiji je post

1. Daklem. Autor koji počinje citira neku objavu sa foruma(možda i komentar) a ostali pogađaju ko ju je napisao. Ko ubode, zadaje sledeći.

Daklem, da počnem: Na

L@ki
    Имам ја једно питање.
    Ја док сам читао ове постове доживео сам камену ерекцију и свршио сам не додирујући се.Значи свршио сам , а плаћам нет , а ви сте ми омогућили услугу да свршим , да ли то значи да сте ви курве за које сам ја платио како бих свршио?

On je odgovorio sa:

Jok laki, to znači da si zagoreli bilder i da ne jebeš!

2. Са ктитор подфорума:

Стефан Костић пита једног од модератора да му скине хејт. Он му одговара да не може и Стефан га пита:"Зашто не?", на шта му овај одговара следеће

A čoveka...
    Jebem Mirku Vasiljević na cipelarniku pa nemam vremena. Ne mogu jebiga, nešto se sjebalo. Prijavio sam bag i sad čekamo da bude ispravljen.

Onaj koji te je hejtovao je već banovan.

3. Miriše mi na Frenkija,al' nisam siguran.

4. Јесте, пуцај даље...

5. Neki nevažni tip mu kaže

Khm, ovaj, ne zvuci tako. Znas, postoji text. Ja sam ranije slusala pop, i onda dodjes skenjan kuci, pustis neku skenj pesmicu i onda lepo padnes u depresiju. A ovako pustis neku power metal pesmu, o'ma veseo.

A legenda mu odgovara

To te Nečastivi obmane, tebi je i dalje loše. dobićeš ti želju da ideš po grobljima. A taj power metalika je najgori. JA sam gledao video kad ubije kravu.

6. Loša igra, jer možeš sve da izguglaš.
    Npr. to iznad je kizo.

Dobro bi bilo da pogađate samo sa ktitor podfuruma.

7. Па и у спортском квизу можеш, па људи не гуглају.

8. Ja nisam uspeo ovo malopre da izguglam. A u svakom kvizu na forumu se gugla samo tako.
    Ali ako si ovo morao da guglaš, jebote.
    EDIT:Prestigo me lupus. A ti zdju zadaj sledeć, ali da bi ovo imalo ikakvu poentu, ne guglaj više.

9. Numem ja to da citiram.

Na pitanje: Šta vas najviše frustrira?

Odgovor 1:
    Mene jebeno frustrira baba koja neće da mi da 6 iz poslednjeg ispita nego me drka da naučim.

BABA DAJ 6

Odgovor 2:
    JEBAĆU TE BABA AKO TREBA.
    Bolje lapo sata gadosti nego DA UČIM JEBENU AGROHEMIJU

JE REKO DA NEĆE DA NAUČI I AMIN!

Odgovor 1 i 2 su od istog autora.

10. Jeste, pucaj dalje.

11. ja da molim? ja molim samo kada pitam. molim?

Namučite se malo :)

12. стеванкостић? олололо

едит: шта знам, да није марамуња можда?

13. Jok.
    Evo još par:

svako hvali svoje kvalitete. ti vid, a slepac slepilo.

pivo, popijem. komšije švajcarce što mi se kupaju na plaži, postidim stavljajući im do znanja da sam tu. zvezda padalica, padne, pre 4000 godina.

14. Mogo bi Đimi d' bude.
    Ako sam ubo, nek nastavi ko oće, jer palim sa vuke.

15. Jok...
    Evo vam jedan sa običnog, pa guglajte...

Hipster ženka nikada ne može biti histerična pošto je isuviše letargična i kul za takve akcije.

16. glupo je sa guglanjem -_-

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.