1. Ko pogodi čiji je post, on mora da stavlja.
2. Ako onaj ko je pogodio ne postavi citiranje u roku od 12h, neko drugi stavlja umesto nje/ga
3. Kada se pogađa, mora samo jedna osoba da se navede.
i još recimo da imaju ktitori pravo da odbanuju nekog člana! da,da. Pare vrte gde burgija ne može. A ne ko moderatori, em brišu em ništa ne plaćaju. Kakav je to način
i još recimo da imaju ktitori pravo da odbanuju nekog člana! da,da. Pare vrte gde burgija ne može. A ne ko moderatori, em brišu em ništa ne plaćaju. Kakav je to način
ПОСТЕР ЈЕ СУШТО ГОВНО!!! ГОВНЕТИНА НАЈГОРА!!! КО ДА ЈЕ ГОВНО УЗЕЛО И ИСРАЛО СЕ И ОНДА ЈЕ ГОВНОВО ГОВНО РОДИЛО ГОВНО КОЈЕ СЕ ИСРАЛО! Е КО ТО ГОВНО ШТО ЈЕ ИСРАЛО ДЕТЕ ГОВНОВОГ ГОВНЕТА ИЗГЛЕДА ТАЈ ПОСТЕР! ТЕРАЈТЕ СЕ У ТРИ ЛЕПЕ ПИЧКЕ МАТЕРЕ ЈЕБАЛА ВАС СНЕЖАНА И СЕДАМ ЈЕГЕРА ДА ВАС ЈЕБАЛИ!!! ГОВНО ПОСТЕР!!!
Bravo. Mesci, nastavi.
Džimi ili Peki? :)
Wojtek?
jeste wojtek :)
aj dalje...
Sa ktitor foruma, ktitori nema gledanja! Možete i sami da se setite.
4. Јесам ли ја најљепши на вуки?
Ko mu je odgovorio?
Pa kaizen. lolo
Njega je i pitao. :)
Jeste. Rokaj.
Ево ја ћу јер Матрикс не постави још :)
Није тешко
На питање КАКО СТЕ УПОЗНАЛИ ЖЕНУ СВОГ ЖИВОТА
Burzum ili Samhain
Burzum, ja mislim...
Samhain.
Ajde da odredimo pravila igre:
1. Ko pogodi čiji je post, on mora da stavlja.
2. Ako onaj ko je pogodio ne postavi citiranje u roku od 12h, neko drugi stavlja umesto nje/ga
3. Kada se pogađa, mora samo jedna osoba da se navede.
И ко је сад погодио ? :)
Smare to treba da nam otkrije. lolo
Ko ga šiša, ja ću sad. :)
Ovo Smarkovo je Burzum, post toliko razvaljuje da i dalje imam sačuvan direktni link do njega lol
Cara lol
Dankan.
Јок...