Prijava

E, jbg. Ja sam neverovatnom srećom video na nekoj TF2 grupi jutros, rekoh da l' zezaju, kad ono još trajalo i tad. Mislio sam da će još biti, pa rekoh neka proba neko ako je zainteresovan, ali eto... Ne znam da l' sam naneo više štete ili koristi. :)

GLaDOS: Wheeeeeeeeeee! :)

Cave Jonson FTW!

Science isn't about why, it's about why not!

<3 Adventure Core <3

http://youtu.be/Y6ljFaKRTrI

Rick! :D

A, najbolji mi je on! <3 Je l' zna neko šta je ''larate'' i da li to postoji ili je rečeno samo da bi bilo smešno? Znam da je to citirao, ali nemam pojma šta je to, ne razumem se u borilačke veštine mnogo. Možda neko od vas muških zna?

Pa, ne znam, on i Fact jezgro su mi tu negde. Mislim da je samo rečeno, znam da u TF2 snajper ima Jarate, oržuje koje je tegla (eng. jar) puna urina koja daje neke bonuse na damage, da ne dužim. Možda grešim, ali pretpostavljam da je stavljeno samo u svrhu humora. :)

Stig'o do osmog čeptera, još malo pa valjda kraj. Inače, sviđa mi se igra. Skidam i prvi deo.
+

Sa' će " The part where he kills you" :) Trebalo je prvi da opleviš prvo, ne traje ni dva sata, al' dobro, šta ima veze. :)

Baš je rek'o ''larate''. Aha, i Fact jezgro je kul. Ali ovaj Rick mi je najbolji, htela sam njega da stavim kao rington, da me ujutru oraspoloži, ali i ovo je dobro:
http://youtu.be/iXhlmrKNkbs . :)

Hahahaha, dobro je, mada ne bih stavljao ovo, postalo bi monotono posle određenog vreemna, a to nikako ne želim. Dobar predlog u komentaru, za GlaDOS GPS. :D

Aha, i meni se taj predlog đa. :)
Joooj, najbolji su mi defektni tureti: "Click, click, click. Yup, nonlethal as ever." xD
A ovi obični su mice, još od prvog dela. :)

Od sad ću ovako da se udvaram: "Hello there, little angel, watcha doin'?" Rick FTW. :D

Evo, i ja tek sad pređoh prvi deo i vidim da svi imaju slične utiske kao i ja. Jednostavna igrica u kojoj moraš baš da uključiš mozak, i mnogo, mnogo je interesantna. Ono je žešće kad ti oni turreti kažu slatkastim glasom "Are you still there", kao da hoće da ti daju bonu, a ne da te rešetaju. Pesmica na kraju je vrhunska i neprevaziđena, umro sam od smeha, a i torta na kraju je lep detalj... Evo još jednom, uživajte...

http://www.youtube.com/watch?v=Y6ljFaKRTrI