OKUP 2011 - BG

1. Jel' postoje neki preduslovi koji moraju biti ispunjeni da bi se prisustvovalo takvom događaju il' je dovoljno imati nalog ovde?

2. Ništa posebno, kol'ko ja znam. Bitno je samo da doneseš pljeku u lepinji za organizatora. To sam ja u većini slučajeva.

3. Мораш д'уплатиш ктитора на годину дана, и да имаш једно шурнаес' дефки, па да пошаљеш посебан захтев мод тиму, и првих десет срећника добије право да пристуствује догађају. На догађају углавном имаш ту част да орално задовољиш модове. За админа не смем ни да спомињем шта му радиш.

4. Pa nije ništa problem, malo sreće da uđem u prvih deset, ovo ostalo je već rutinska stvar. Pogotovo na ovom sajtu.

5. Banuh i ja na kratko. Bilo ok okupljanje.

6. E narode jel neko raspoložen sad za subotu, možda banem u maršal posle 9 veče. Ako je neko zainteresovan nek kaže.

7. Pa ima okupljanje 18. juna.

8. Znam, ali ja tad nema šanse da dođem.

9. E narode jel neko raspoložen sad za subotu, možda banem u maršal posle 9 veče. Ako je neko zainteresovan nek kaže.

Ако будете доле можда свратим на кратко.. Ако успем да нађем времена, знаш заузетост и то лололо

10. Imam osećaj da ću doći tamo i blejati sam ko panj dva sata lololo

11. Imam osećaj da ću doći tamo i blejati sam ko panj dva sata lololo

Pa kad si se setio dan ranije :) A i nema se para.

12. A jbga sad, ima za jedno pivo uvek.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.