U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ma nek idu u picku materinu, sad ce verovatno da me fino izdrkaju uvek kad ocu da se vratim u irsku. mada nije to prvi put od nasih da te istiltaju najvise od svih ostalih po aerodromima i carinama.
a i ko jos jebeno nosi 500e u kesu sa sobom?!? uvek moz poneses neku karticu i da im pokazes, evo imam 500 evra, ko vas jebe.
jebeni evropski cmarolisci!
i najgore je sto od ovoga uvek najvise najebu oni koji veze nemaju sa trazenjem azila i slicno, a oni koji su resili da idu pa da idu ce pozajmiti 500 evra odnekud.
tulum, pa ako npr idem u đarsku, ondak mi ne treba bogznakoliko goriva... ili gasa, zavisi na šta vozim... msm, ne vozim ja na ništa, nemam kola, ali ako bih imala... ili npr kupim kartu u jednom pravcu, odem kod drugarice u bratislavu na 5 dana, njen sa gost, dovoljno mi 200 jura a onda sa njenim kolima se vratimo ovde, pa ona bude kod mene... npr... ima još mali milion kombinacija...
Ok, kapiram te, Nego mi malo glupav taj argument "Šta ako ja u zinat neću da nosim pare?".
Pare su ti neophodne u svakom slučaju, naročito ako se nešto nepredviđeno desi, a može svašta das desi. Crkne ti neki modulator, u Nemačkoj, recimo. Šlepanje je minimum 200 evra, plus rad u servisu još 200, plus deo ako je rikn'o.
Evropa - ako nemaš pare, duvaj vuvuzelu.
a sta ako ne nosis kes nego imas karticu?
ja recimo nikad u novcanik ne bi strpao 500e kes. koj ce mi kurac kad bilo gde u evropi i srbiji imas bankomate i moz se placa karicama? samo da se cimam da ce neko da me odzepari...
Шта ако идеш код родбине тамо? Ја сваке године одем код бабе у Њемачку, понесем 100-200 евра макс.
Да не причам за екскурзије тек. Деца треба по 500 евра минимум да носе ако иду на 3 дана у Маџарску??
Nisam precizirao keš, rek'o sam pare. To je već filozofsko pitanje za karticu, ne znam kako će to da proveravaju.
U svakom slučaju od toga vrlo verovatno neće biti ništa. Standardno, kako carinik proceni, ako mu je do jaja, možeš da preneseš kilo droze u džepovima, ako mu je od jaja(u narodu poznato kao "digne mu se kurac"), pretresa cela kola. Naročito ako je bugarin, o oca im jebem. U pičku.
pa jbg, i kad voziš po svojoj zemlji nešto može da crke na kolima, pa valjda bih pre dugog puta proverila auto da li je sve ok...
a to što kaže celt - nikad ne nosim veliku svotu novca sa sobom, zato postoje kartice...
a eto, ja sam pre par meseci išla poslovno u holandiju i kod sebe sam imala samo 300 evra koliko mi je firma dala za dnevnice, i šta bi bilo da je bio ovaj glupi zakon na snazi...? pored toga, ja sam za 4 dana potrošila svega 100 evra, što znači da mi ne treba više od 25 evra dnevno, što znači da je suma od 500 preterana!
Због овога се Пресс и чита.
Узмимо да су у праву, да ли би то утицало на масовно тражење азила албанаца и рома у зап. Европи? Када су спремни да дају 5000 евра да их незаконито пребаце разним копнено-воденим-подземним трасама или којекаквим дуплим гепецима и камионским резервоарима зар не мислите да су спремни да издвоје и 500 евра и да дођу тамо и кажу "Ја сам пољитићки дескриминисан оћу азиљ"
Европа не зна шта да ради са таквима. Да ли су они као такви кривци за своје стање и треба ли им жута трака око руке или је крив систем који није обраћао пажњу на њих док се нису прекотили? Не знам
И Шиптари, такође. А сви узимају српско држављанство, а Шиптари највише профитирају на конто тога што Србија не да Косово, тако да и они оће да се сматрају Србима. Па се ви борите за Косово даље, мораћете онда и Шиптаре да прихватите као своје.
Треба нам нови Хитлер, специјализован за такве паразите као што су Цигански, Шиптарски и домаћи лезилебовићи.
kolko sranje ovo
upravo.
ja sam i planirao negde tako da odem kad napunim 18.
Zar i ti brate napaćeni? O, kakvi su bugari ti Bugarski mitničari kosti im se raspale...
Ja se bavim performansom, ponekad dobijem poziv da odem negde tamo u lepe zemlje kao putujući vašar iz zemlje čuda pa mi plate kartu, a tamo mi obezbede smeštaj i/ili klopu. Najčešće nosim paštete i mesni narezak u rancu i pedeset evra za pivo i nedajbože. I do sada mi je bilo teško da odem, sad više neću ni ići. Ovo je skoro najgore rešenje, a već smo ga imali pre nekoliko godina. Najgora je bila Slobina izlazna taksa. Azilanti će i dalje putovati, daće im Šefket Ramadani za put, a oni će mu zahvalno vratiti bubregom ili dupetom kad stignu na odredište. Najebali smo mi golaći koji idemo da izmerimo koliko je visoka Ajfelova kula i da vidimo Rembranta uživo u Mađarskoj. Ako.