Citati

1. Vesnam, Teebora su banovali davno jer je mađar a i neki moderator ga je skenjao jer je video koliko iskriš prema Teeboru.

U njegovo ime ti šaljem more (Balaton) poljubaca što u obraz što u guzu.

Kako kazhe chuvena magyarska poslovica:

Magyar dobro voleti, a sex josh pitash!!!

2. http://www.tarzanija.com/wp-content/uploads/2012/04/medium_parkettazo-265x300.jpg

poruku prenosim u celosti:

Zdravo Vensam!

Dugo nismo videli, ti dobra a kod mene nije loshe. Chula sam da si bila u Bechey gde ja stanovati. Nisi svratala velika shteta.
    Neka ti Cara prenese velika pozdrav kada se opet na sajt uloga da znamo da se nadala i ti i ja voleti nekad

http://data.whicdn.com/images/115679762/superthumb.png

3. Caro, kao cijenjenom Vukajlijašu i džentlmenu, šaljem ti stravične pozdrave odavde.

4. Ali Caro, nijesi informisan. A ni Vukajlijaška javnost nije.
    Sreli smo se Tibor i ja. Ljepši je uživo. Nije nosio kombinezon.

5. Vesnam hvala, ja ni nisam hteo da te gnjavim, znam da si zauzeta oko citata i sličnih stvari.
    Ali Tibor me je zamolio i biće zahvalan.

Ti najbolje znaš koliko si mu značila....

6. Da da, rekao mi je Teebor iako to nisam znao.
    Jako mi je drago.

Nadam se da ste imala lep susret i ponovno vidjanje! :)

7. On i dalje ima posebno, nepopločano mjesto u mome srcu.

8. Predivno :)

Drago mi je da sam još jedan put utkao tu tananu stazu Tiborovih nožica ka tvojem neokamenjenom delu srca :D

9. Fali rasnijevo govno na ovoj slici

10. Jbt Dušane ti svaku romantičnu stvar moraš da usereš pominjanjem rasnija i govneta.

Nisi realan

11. Pa nije u redu remuvovali ga sa saita a sad ga ti remuvuješ s ove slike :(
    Ko da nije ni postojo:(

12. Tako ispadne.

Jbt šta je sa Rasnijem gde je šta radi???

13. Pale tačnije.
    I reče neko da se zove Rastko
    Rastko
    A
    S
    T
    K
    O

14. To sam znao, i da je sa Pala, i da je jeo svoju spremu, i da zapravo nije srao na onaj strip.
    Nema ga na sajtu....

jel to moguće?

15. Oterali ste Vesnam :(

16. Ćuti ne ponovilo se .

17. Doći će Rasnee ponovo che jahati, ali ne kao prokletstvo vukajlijaša nego njenog vlasnika kajzena.

O doće rasnee da odrubi glave po poslednji put.

Činjenica je da su ti mali retardi naša budućnost

18. Budućnost za svako poštovanje XD

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.