Prijava

aha, pa to pitam, ako ga nahvatas mislim da cemo moci, pa et. tj ja i sun smo tu vjerovatno, a to posle 9 mislim, i mi zelimo da izbjegnemo sluzbeni ako je ikako moguce.

ene koji raspad od kupa.. i otkad je pastore u zvezdalama? zar on ne igra u shb ligi jbte? :) nije vazno toliko.. nego fora, sad krajisnici moraju da igraju finale sa njima, a da pre toga nisu nijedan mec 3v3 odigrali???? to nema nigde! :)

aj kad vidis da odigramo mec sa zvezdalama u ligi.

Финале Звездале - Крајина... Рок је субота у 23 часа, али би било супер да одиграте што пре :)

Krajisnici,hocemo veceras?

Sto se mene tice ako cemo u neke vecernje sate moze Cetvrtak, ja mogu sve posle 17h...

pa tako je ja mislim najlakse, nista onda, vidimo se u cetvrtak da to odigramo.

Ja u četvrtak mogu tek posle 9 uveče, tj. pitanje je da li mogu i tad.

da li mozete sada, mi smo tu, ili veceras nekad, samo ne puno kasno?

Mislim da je Pastore rekao da može tek sutra posle 17:00, a nema ni steleksdea, ja ću sutra moći negde oko ponoći, mislim da ćemo tad biti kompletni, pa ako vi možete, najbolje da igramo tad.

hehe, ponoc, tesko, jbg moglo bi da se desi da vas cekamo i ne skupite se, ganjacemo nesto drugo :D, bicemo sutra i prekosutra tu posle 9, do 11, jbg to je to odprilike, mada bi bilo dobro kad bi finale moralo da se odigra, tj bez sluzbenog.

Vidi buraz mene jebe posao a uglavnom tako uskladnim radno vreme da iz prve idem u drugu i obrnuto. Tako da sutra ( u cetvrtak ) sam prva (do 16h) u petak sam druga ( od 16 do 23h) u subotu prva itd. Mogu ja i u petak ili pre 15h posto tad krecem na posao ili posle ponoci. Jbg mozda ispadam malo i zahtevan ali tako je, obaveze me ubise ;)

koliko vidim ako sutra nisi tu onda subota jedino, nista produzicemo dok ne odigramo.

Ja ne pristajem na rok u finalu.. Pa makar za mesec dana odigrali. Evo sad smo svi tu od Krajišnika sutra ćemo verovatno opet biti. Ali finale ne sme biti službeno. Ja kao kapiten ekipe neću prihvatiti titulu službenim.

Slažem se, nikako službeno. To mora da bude spektakl!

Rok neće postojati! Igrajte kad se nađete, ali odigrajte, tako je najbolje!

aj vidjecemo, mozda, nema to-a jos.

evo me sinovi!

Ајде одиграјте ово што пре, не ваља да касните за лигом толико