HBSV - KUP KRALJA

1. Sve mi ovo izgleda smešno kada kaže lik koga ni Sedplas nije hteo da primi u ekipu :))

2. XelA
    Sve mi ovo izgleda smešno kada kaže lik koga ni Sedplas nije hteo da primi u ekipu :))

Hhahahha?

3. Шта се дешава са звездале - ЛАГ? Јел службени за звездале? И да вас подсетим да се мечеви полуфинала играју до понедељка 6. јуна у 23 сата...

4. snosaj mi cemo biti skoro svako vece posle 9 tu, pa kad god budete mogli da to sto prije rjesimo, da se ne ganjamo na kraju.

5. Ок, Бонд и ја смо ту сутра после 9 па ако Значи ја буде ту, можемо и сутра...

6. Лупус фром купус
    Шта се дешава са звездале - ЛАГ? Јел службени за звездале?

ja bi se zakleo da sam oko 9 postavio odje da je sluzbeni za zvezdale jer nikog od mojih nije bilo tu, mozda sa istripovao samo ali nebitno, zvezdale ide dalje...

7. Sedplase overi privatnu poruku odmah sad.

8. Od 6 meceva u kupu, odigran je samo 1 :D strasno. Mada mislim da ce se ova 4 preostala meca odigrati bez problema.

9. Nema ko da ti javi :P

10. Obiliću, bićemo kompletni sutra posle ponoći, i u ponedeljak posle 17:00 (ako steleksde taj nije u školici), kad vam odgovara?

11. Dosao sam,kada igramo?

12. ajde sinoviiiii igrajte nesto!!!!

13. Рече Лаки да напишем неко говно овде.

14. Lupuse jel ovo sluzbeni za nas? Onog vidim nema 5 dana.

15. Па ако не можете вечерас онда иде службени за вас... Не могу никако да га нахватам :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.