U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Lagovci,posto verovatno veceras necemo odigrati,kada mozete sutra prepodne?
pa kazem ti, sa dubom nemam nikakav kontakt a bio je na vuki prije 20 sati.
bojan je tu i njega bi mogao da nadjem, a anchor mi je rekao da danas sigurno, a mozda i jos koji dan nece imati internet jer se vraca kuci. tako da od nas 4 ima nas 2 i ovo ce najvjerovatnije biti sluzbeni za vas, ALI ako se slucajno skupimo nekako odigracemo, ako ne, vi prolazite....
Ljudi, sad nema mojih.
elementi jeste tu? da odigramo kup? sutra je zadnji dan
nista onda elementi ili nekad veceras kasno, ili sutra jedino.
Kreirajte, bolan!
elementi veceras oko 9? ODgovorite jebeno jednom, zadnji rok je veceras
Нимице јављајте кад можете, немамо много времена
Ma do kurca ovo! Ne mogu da se skupe 6 ljudi u istom terminu.
Aj ako se pronadjemo onda igramo.
Кад сам рекао да немамо много времена, мислио сам на то да нам је рок до 23:00, Обилић може да се скупи, кад ви можете?
Ma nema ovih, jebaga sad, da se samo Kuzman pojavio onog dana ranije... Ne znam...
Обилић је у пуном саставу...
jorgandzija ajde, mi smo tu svi
Nemoj ti kuzmana da spominjes, tu je kuzman xd
Nemoj ti kuzmana da spominjes, tu je kuzman xd
I smo tu svii!!! To pravi sobu kad vidis ovo.
http://www.haxball.com/?roomid=f36d0105fd6dabcdac0ed60fb42ace25c22bc8f5e626d7ff5f9187fcc2abe2af&pass=1
vuka
http://www.haxball.com/?roomid=f36d0105fd6dabcdac0ed60fb42ace25c22bc8f5e626d7ff5f9187fcc2abe2af&pass=1
Samo ELEMENTI KUP .. Pederi, cimanje stop..
SIFra: Vuka
Ljudi, tu smo, sad ce moji igraci da se jave, kao treci igra Lockey.
I nemojte da se pitate da nije u timu, Laki nije apdejtovao prvu stranu. Inace su u timu Bioshocker, Chavez, Dunn, Lockey i Ritchie b.
Evo me, spreman!