HBSV - KUP KRALJA

1. Nažalost još jedan službeni.. Krajišnici Elementi meč prekinut u 10. sek.. Pekky-ju je grmilo i izašao je.. Mi smo čekali dugo da janpi i mića nadju trećeg igrača. Jorgan će postaviti link da se vidi šta se desilo..

2. jbg peki ode samo sto smo krenuli. grmelo mu :D cestitam krajisnici

i ladno je dzanki upravo dosao

3. Vukajlija KUP KRALJA četvrtfinale Obilić-Nimitz 3:1
    E 'vako.
    Prvo da se zahvalim Chavezu i Lokiju sto su izdvojili vreme za ovo. Moglo je i bolje, ali realno ja sam zadovoljan iz vise razloga. Prvo, uopste ne igramo niti vezbamo 3vs3 igru. A plan je bio da igra postava Dunn, Chavez, ja. E sad, Dunn nije kod kuce pa sam ja morao brzinski da zovem Lokija, koji udje na Hax jednom u mesec dana i to kad ga pozovem. Znaci to je bio korak u provaliju automatski cim imamo neaktivnog igraca pocetnika. Ali stvari na terenu su za mene izgledale drugacije. Loki se odlicno snasao, trudio se koliko je god mogao, i POSTIGAO GOL! Njemu sve hvale idu, kad bi bar malo hteo ovo da igra blistao bi. Chaveze, hvala i tebi jos vise zato sto znam da si bio u zurbi, da nisi mozda bi sve ovo islo opustenije, a pritom i bolje. Fer i korektna igra od strane protivnika, zamerke nemam, zanimljivo je bilo sve do zadnjeg minuta, onda nasa greska i PUF primismo gol. Zatim smo rizikovali i ja sam izleteo dok ostala dvojca nisu pazila na odbranu, ali to uopste nije bitno, gledali smo da izjednacimo, nismo uspeli, a jedan gol manje-vise nije nista. Zelim Obilicu puno srece u daljem takmicenju, zanimljivu i napetu (vise napetu nego kvalitetnu doduse) utakmicu smo odigrali.
    Khm:

Prvo poluvreme: 1-1
    Drugo poluvreme- 2-0
    Konacan rezultat: 3-1 za pobednike :)

Ako ima jos sta da se doda, dodacu...

4. da postavim snimak, il nema potrebe, posto nema sta da se vidi, izadje peki kroz 10 sekundi, oni rekli predajemo i to je to.

5. Da postavim snimak ili nema potrebe, peki ih sjeba pravo, izadje lik posle 10 sekundi, oni rekli predajemo i to je to.

6. I da, drago mi je da smo odigrali, nažalost izgleda da ćemo biti i jedini...

7. Ја тражим службени за Сношај јер Компаунд није показао никакво интересовање у вези ове утакмице....
    http://vukajlija.com/forum/teme/26218-hbsv-kup-kralja?strana=7#post_1332108
    http://vukajlija.com/forum/teme/26218-hbsv-kup-kralja?strana=6#post_1324979

8. Znaci ovo je samo tako propalo...
    Pa dobro, nauk da se drzimo 2vs2 igre...

9. Pa dobro, nauk da se drzimo 2vs2 igre...

И будућа лига да се игра 2 на 2... Или да тимови за 3 на 3 имају 10ак играча...

10. Ili da mesamo timove pa kako ko hoce, odvojeni timovi za 3vs3 ligu, jer 3. igrac je bas nametnut...

11. kup je propao..nije ni bitan uopste

12. Није пропао... Биће 4 тима у полуфиналу који ће сигурно одиграте своје мечеве...

13. Ali pre toga sluzbeni sluzbeni sluzbeni, neki timovi prosli nezasluzeno

14. Lako je tebi reći kup je propao, 4 ekipe su uvek bile tu, problem ste vi i nije kup propao sam od sebe, nego zbog vas nekolicine neodgovornih.

15. kup je propao..nije ni bitan uopste

To što si ti volina neodgovorna i ne dolaziš na vreme ne znači da je kup propao. Sasvim suprotno kup blista bez tebe.

16. Vazno je da blista sa vuneasdasd, najgorom ekipom u ligi :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.