Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ne cene TIMSKI RAD!!! Koja ironija. :)
hahahah ma jok, nego pola njih dođe p'jano i onda oni ko budale trče a ovi se zajebavaju... ja samo zbog njih i odem gledati te utakmice... i zbog navijanja, naravski...
Au da, i to što kažeš. :) Da, tih dana stvarno bude iživljavanje sa alkoholom, naliju se ljudi za narednih mesec dana. Bože sačuvaj. A kad ono ideš u Bugarsku? Tako beše?
ma jok... ništa od toga... to je otkazano, zato što su pravnici pravili probleme, nemam pojma... dovoljno, sad moram navaliti na ispite malo... odo učiti, pišemo se poslije
Pih, a taman mi trebale informacije o Bugarskoj. :) Ajde, živ bio, pišemo se. :)
опет ја дошо :)
Opet i ja došla! :))
Leptire, ti povratnik na temu,a ? :)
нисам давно :) још од периода око нове године. тада сам те први пут сконтао :)
па шта има, јацко?
Ništa, evo malo sam svratila da vidim jel mi živa ekipica na temi, kad ono samo ova moja plastična, ovaj, staklena keva i buri nešto mrdaju... Inače nema žive vaške, sem RDa na svakoj strani. :)
Sad čekam košarku i tako... :)
Ti? :)
чекаш кошарку? :)
ја дошао код друга као да заједно нешто сконтамо, имамо сутра контролни из историје, бла бла, али нема изгледа ништа од тога, забо сам овде већ неко време :)
Pa da, al' kanda nema prenos jer se igra tenis i tenis i opet, jelte, tenis. U materinu!!!
Ti si opasno boles'an! Druži se ščovekom, kad mu već dreždiš na gajbi... :)
тенис смара. готивио сам га пре, сада је једноставно сморио.
ма ме љути се он, пуно :) ево од шест му говорим ''крећемо са учењем чим испушим ову'' ;)
Pa kul je kad nema drugo... Ali ovako nije kul... Nimalo!
Dobro, samo skloni sve tvrdo sa vidika mu, da te nečim ne opiči kad popizdi! :))
Odoh i ja, lepo se družite. :)
ojojojojo ćao
нееће, управо је легао на кауч поред, псује ми матер и лика који је измислио Вуку :)) ау, не могу да ти опишем колико ме јебено све мрзи. толико ме мрзи да пребацим језик на енглески, па сам на јутубу кренуо да куцам продиџи и искочи ми овај лик и мрррзи ме да га угасим, само сам тако забо :)
http://www.youtube.com/watch?v=qnTSHoaWcS4
madafaka!!! :)) Si pročitao Anu Karenjinu? :)
Pa ništa, ti onda to odslušaj, pa mi prepričaš šta ti lepo otpevao! :)
kako nisam , dobiJo i 5...
nije bilo loše... čitao sam i po 100 strana dnevno, a i više...
šta ima kod tebe?
Arei, pitanjce, kako imaš -4 postera, viđao sam -1, ali ovo je...
E, vidi što si ti neki dobar đak... Hm... :)
A ne ko ovaj probisvet, nikad dode duči! :)
I ja se jebavam s mojim školovanjem... Nego lepo ovo vreme, pa čitam po 10 strana dnevno, ane tako turbo kao ti. :)
sad sam naučio 70 strana za jedan dan...
da popravim 3... i dobiJo sam 5... jebao sam joj kevu, adala mi je najzabačeniji ćošak knjige da odgovaram i uradim zadatak, ali sam znao...
još 4 ocene da rešim i 5.00... :D (ali realno mogu da ih rešim, iz 2 predmeta mi fali jedna ocena da imam 5, a za ova dva, koji su Srpski i matematika ćemo se ćerati...)
stegli prosvetari, majku im...