Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Dez FMN! :)
Jest, i ovde kiša neka pada, a bila zapara pre toga.
I u Bgd-u vreme promenljivo... Što sam ja danas nešto gladna, ceo dan samo jedem :)
a i zvezda puče... mamu im jebem...
:maše:
đe si stormA? šta ima novoga?
Primećuje li još ko osim mene da je na sajtu zapravo dosadno?
Da, baš sam to htela da kažem... A i inače je tako u ovo doba...
Ju, dok se ja setim da sam ostavila komentar ovde. Eo, niš, burE, njuška se po netu. :)
jebem li ga, staklena, sad će sve više i više biti tako... niko nije lud da sjedi ovdje pored ovakvog vremena... zato se živinko postaro da ga ispemuje do bola :)
Gubljenje vremena. Nijedna korisna informacija na forumu, na naslovnoj strani plagijati definicija (jeste li videli ovu defku Oral B, čist plagijat elekove?), nove definicije krš..
ima i toga, al' ko još čita nešto osim onoga koga prati... ja nisam KOMENTARISAO stogodina... otkad mi je čovjek jebo kevu, zato što pljujem sranja
U pravu si, Staklena... Ja počela da čitam nove i posle nekoliko uzastopnih minuseva odustala, šta ću...
Haha ko to, Buri?
kako ko, jbt, moram uključiti caps... ŽIVINKO :)
samo da mi je znati ko je napisao ono obrazloženje za ban... lololol
Hahahaha mojne diraš ŽIVINKA. Čovek je heroj. Isus. Žrtvovao svoje naloge zarad skretanja pažnje moderatorima da se urazume i ne zajebavaju autore. :)
hahahhahahahah.... KOBJASNILA SI!
ODO JA NA PIVKANA, A VI VIDITE ŠTA VAM JE ČINITI... NAJBOLJE DA JEBETE NEŠTO, AL' OPET TO JE VAŠA STVAR
Ajd, u zdravlje. :)
Dobro veče :)
cao...