Ko poslednji pobednik (118)

1. Evo, pustiću te da pobediš sledeći put :))

2. Neću tako! :-)))))
    Kada sam bio mali-mali, nisam voleo da gubim, a još manje sam voleo da me puštaju, u bilo čemu.
    E to je bio problem, jer kvalitet nije odgovarao željama.

3. I ja sam takva bila kao mala, ljutila sam se i u ''Ne ljuti se, čoveče'' :) Sad mi je bitnije da učestvujem, a nekad me takav stav odvede do pobede, tako da... :)

4. Da, da...igrali smo tada "Naljuti se čoveče" .

5. E, baš tako! :) To je bolji naziv svakako :)

6. Upravo sam smazala porciju jagoda sa šlagom. Pa eto, zavidite mi. :)

7. Idi na onu temu moram nekome da se pohvalim!
    Ima se može se... I jagode, i šlag WoW.
    Što bi rekli tvoji sugrađani: "Jagode su jagode, a supermen je jak!"

8. Ma šta ću na toj temi? Nema to istu težinu kad se pohvališ nekim random ljudima kao kad se pohvališ onima koji te "znaju". :)
    Nisam vam naglasila da sam odgore stavila i čokoladne mrvice, jedno je da mi zavidite, a drugo da me mrzite zbog toga. :)

9. E, a jagode su nešto mnogo skupe... Koliko, 250 dinara?

10. Ma jok, 130 dinara kilo u Rodi. A lepe su bile, sočne, slatke..njamnjam. :)

11. Ja bih ti zavideo, ali nisam neki jagodoljubac, mada kada ovako opisuješ... mmm

12. Stvarno? Ja mislila skuplje... Obožavam jagode :) Samo ne znam kako bih ovde u domu umutila šlag :))

13. E jeste, zato nisam volela dom jer nisam mogla da spremam sebi hranu onako kako volim. Ali za šlag recimo, može da posluži i ona šlag-pena u spreju. :))

14. Devojke, pozdrav!
    Samo se vi igrajte.

15. Pozdrav Dože! Uživaj u lepom danu!

16. Poz, dođi nam opet :)

Joj, da, u pravu si, nisam se setila tog u spreju... Vidiš, nije ti to loša ideja :)

17. Odoh i ja, spremam se za neki koncert. Mahmah! :)

18. Ajde, lepo se provedi! :))

19. Nova tema... Gle, gle, gle... :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.