Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ko se to nama nalalao?
Kako znaš? :)
Deluješ mi pospano ;-)))
Može biti... Opasna ti moć zapažanja... :)
Dog nas prepoznaje po rukopisu, tačno vidi kako ti je padala glava dok si kuckala tih par redova. :)
Tri tačke mogu da budu forenzički dokaz zevanja...
Meni se ipak čini da joj je kvačica na slovu Ž bila malo otrembeljena, mora da je zbog toga... :zev:
A i neki mljackavi osmeh uz pogled koji traži bilo šta slatko.
Dog nas prepoznaje po rukopisu, tačno vidi kako ti je padala glava dok si kuckala tih par redova. :)
Познајем женску душу ;-)))))
Tri tačke zevanje???
Otpašće mi vilica na Vukajliji!!! :)
Manje pričaj pa neće ;-)))))
E, kad god ste spomenuli zevanje ovde, ja zevnula stvarno. To je zaraza bre, nemojte to da mi radite, imam krš obaveza danas! :)
Hahahahahahaha
Da znaš da sam ekstrem kako god okreneš. Reče mi brat skoro nešto tipa: Ti kad ćutiš jedva čekam da progovoriš, a kad progovoriš molim Boga da ućutiš.
Dakle, možda si u pravu... :)
Е баш те воли брат, то је лепо!
Staklena, čudo jedno koja reakcija na zevanje i na reč 'vaške'! Aj čik da se ne počešeš! :)
Pa sad znam da je tako. Mada, pre desetak godina... Nije bilo omraženije osobe ni meni ni njemu od ove druge. Tešim se da tako svi... :)
Samo se ti teši... ;-)))))
Ali dođe ta mudrost sa godinama
Oooo, ako ti tako kažeš...
Iskustvo je neoborivo! :)))
Pa da. Očekujem i da za par godina počneš da navijaš za crveno-bele ;-))))
A pa sad toliko da se 'opametim'... Nemam ja taj potencijal, bojim se... :)))
Verujem ja u tebe.