Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ko se to nama nalalao?
Kako znaš? :)
Deluješ mi pospano ;-)))
Može biti... Opasna ti moć zapažanja... :)
Dog nas prepoznaje po rukopisu, tačno vidi kako ti je padala glava dok si kuckala tih par redova. :)
Tri tačke mogu da budu forenzički dokaz zevanja...
Meni se ipak čini da joj je kvačica na slovu Ž bila malo otrembeljena, mora da je zbog toga... :zev:
A i neki mljackavi osmeh uz pogled koji traži bilo šta slatko.
Dog nas prepoznaje po rukopisu, tačno vidi kako ti je padala glava dok si kuckala tih par redova. :)
Познајем женску душу ;-)))))
Tri tačke zevanje???
Otpašće mi vilica na Vukajliji!!! :)
Manje pričaj pa neće ;-)))))
E, kad god ste spomenuli zevanje ovde, ja zevnula stvarno. To je zaraza bre, nemojte to da mi radite, imam krš obaveza danas! :)
Hahahahahahaha
Da znaš da sam ekstrem kako god okreneš. Reče mi brat skoro nešto tipa: Ti kad ćutiš jedva čekam da progovoriš, a kad progovoriš molim Boga da ućutiš.
Dakle, možda si u pravu... :)
Е баш те воли брат, то је лепо!
Staklena, čudo jedno koja reakcija na zevanje i na reč 'vaške'! Aj čik da se ne počešeš! :)
Pa sad znam da je tako. Mada, pre desetak godina... Nije bilo omraženije osobe ni meni ni njemu od ove druge. Tešim se da tako svi... :)
Samo se ti teši... ;-)))))
Ali dođe ta mudrost sa godinama
Oooo, ako ti tako kažeš...
Iskustvo je neoborivo! :)))
Pa da. Očekujem i da za par godina počneš da navijaš za crveno-bele ;-))))
A pa sad toliko da se 'opametim'... Nemam ja taj potencijal, bojim se... :)))
Verujem ja u tebe.