Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Njah... Ništa sem dosade... Kod vas? :)
Bilo se sinoć...danas kunjam.
Ja kunjam i bez provoda... Za to mi ne treba poseban razlog. :)
ja sam danas baci kunt... i to kvalitetan... jebi ga mora se vratiti izgubljena energija...
Nije isto kunjanje i kunt. Ja nikada ne kuntam preko dana, ali umem da kunjam, evo zbog ovog trenutnog kunjanja, malopre mi pokipela supa, pa sam išla da čistim ringlu.
ja kad ne bacim kunt, ko da nisam svoj :) ko pravi penzos...
Da popizdi čovek! Za minut tri definicije sa istim naslovom!
ma ja odavno čitam samo ljude koje pratim...
Ma to ti je pametno! :)
Nego, avatar ti je fenomentastičan, da ti pravo kažem!!! :))
hvala :)
ovaj mi je nekad bio, na početku karijere, a i onaj je dosadio meni, a vjerujem i Bogu i narodu... dva p'jana kretena se akare k'o da nisu normalni :)
Ne sećam se tebe s početka karijere pa mi ovo sad oduševilo! :))
A što si lupio glupost, to ću da zanemarim. Ništa bolje nego kad se neko 'akari k'o d anije normalan', pa bio on p'jan ili ne! :)
jbt, i ti nakon sat vremena napišeš post...
ma nekako mi čudno, mislim da smo samo nas dvojica u tom izdanju na vuki, a i mrlje više nema...
nije mene ni bilo na forumu do negdje februara, samo čet i definicije
Ma skoknula sam do solarijuma pa se vratila, zato kasnim. Oprostićeš... :))
E, a ja na taj čet nisam svratila još od doba kad sam se registrovala. A tome ima... Niti tamo zalazim ikako. Ne znam ni ko je aktuelan. Od onda se sećam neke Iva98 i ujka vanje. Ostalo jok...
ja tebi nešto govorim, a ja još gori... oprostićeš i ti meni... valjda :)
ma banem ja na čet, upitam jebe li ko šta i tako to...
ja sam bio u jedno periodu bilo mnogo dobro, ja kbo, stormA, KP, crna bo i ta neka ekipa... sad rijetko odem... uglavnom kad ima neko od bosančerosa
дечаци и девојчице , спремате ли се за такмичење? :))
МаЏарице...
Šta reći?
evo za početak dobro jutro...
Dobro jutro!
Ali, tako se ne pobeđuje...
... važno je učestvovati... zato i nisam nikad postao vrhunski sportista...
šta se radi dože?